MR.M

Såg honom idag också. Hjärtat slog volter och det kändes så underbart! Måste nog säga hej eller nåt....Måste göra det.....
Samma dag som jag såg honom( igår alltså), när jag kom hem och slog på MTV, spelade de en låt som hette Untouched som The Veronicas har gjort. Har lyssnat på den konstant, och ja, när jag hör den tänker jag på "MR M"! Detta vackra namn står för Mr Mystic, för jag vet inte vad han heter, var han bor eller om han redan har tjej. Gud vad jag är pinsam!!!!

Ge det en chans, du kanske ångrar dej annars// Irisgoo

Spännande år....

Idag började jag tvåan på gymnasiet, och med det komer allt annat skit som man måste göra. Men om jag bortser från allt det negativa, och istället fokuserar på allt de som gör skolan rolig( vad kan det tänkas att vara?), så tror jag nog att det kan bli ett ganska bra år. jag får läsa många ämnen som jag verkligen gillar och får dessutom träffa många av mina kompisar varje dag, vilket är mycket trevligt!

Har som vanligt stora planer för hur det här året ska bli, men jag tror nog inte att det kommer bli som jag har tänkt mej, pga en fruktansvärd otur, vilket kan kännas lite tråkigt ibland. Ska börja på yoga med Nile:), och det känns väldigt spännande faktiskt!
Ska även försöka få minst VG i alla ämnen jag har!!! Jag är dum i huvudet, haha, men jag måste hålla mej sysselsatt, för annars kommer tomheten som gnager i mej då och då att bara förrvärras, och det vill jag inte.
Ett annat mål, är att börja festa lite. Ska på kräftskiva med min bror på lördag, så jag har kommit igång, haha.

Idag kände jag för första gången på väldigt länge att det finns pojkvänsmatrial i en kille som jag såg idag. Han går i ettan( går det engentligen?), och så fort jag såg honom i korridoren så bara föll jag! Blond, glasögon, rockpunk-stil, och bara så fullkomligt avslappnad, and I like!:). Ska ta mej i kragen, och försöka prata med honom, hur fan nu det ska gå till! Men jaja, vi får se vad som händer.

Rock on!// Irisgoo

RSS 2.0