Ny blogg

Ny blogg! www.cassiet.devote.se. Enjoy!

2010-02-22

Idag har jag spelat Sims, kollat lägenheter, räknat ut att jag kommer dö när jag börjar plugga till hösten om jag flyttar hemifrån, lärt mig hur man gör köttbullar(vet hur man rullar dem, men innan alltså, förberedelser), fått reda på om någon rättegång som ägde rum för sisådär 12 år sedan, fruktansvärt mysigt. Har druckit te och funderat över mitt framtida jobb. Och jag kom även på att om jag nu flyttar så följer Tezzy med. En fröken med katt, en ensam fröken med katt, en alkoholiserad ensam fröken med katt. Det är vad jag kommer att bli. Jag måste träffa nån. Match.com verkar vara en bra idé. Men inte om det kostar, då kommer min kanin att svälta ihjäl...Usch nä, framtiden vill jag inte tänka på. Vill bara bli klar med körkortet nu, snart så är jag det! Hoppas jag....

2010-02-21

Jaha, helgen har varit helt okej, förutom att min pappas pillerätande sambo inte har varit på så gott humör. Pappa har gömt värktabletterna för henne, det är därför.

Har snart läst ut den 44:e boken i Isfolket-serien, börjar känna mig lite sorgsen över det faktum att det snart är över, snyft. Lyssnar på Håkan Hellström, får sådana underliga känslor när jag lyssnar på honom. Jag kan inte riktigt förklara. Jag känner kärlek och saknaden av den, samtidigt som jag känner hopp blandat med rädsla! Ja, den mannen vet hur man får ett ungt hjärta att börja slå.

Körlektion imorgon, snart är jag klar, finally!


2010-02-18

Nu har jag bestämt mig. Jag ska plugga till lärare. Shit! Om fyra år(om allt går som planerat) har jag lärarexamen! Jag blir helt exalterad när jag tänker på det!

Och inget sms från honom...jag struntar i det nu....sorgligt men sant. Förhoppningsvis finns det fler fiskar i sjön om jag nu inte har lyckats skrämma bort alla, haha!

2010-02-08

Helt okej dag. Åkte med Emmy in till skolan och sedan satt jag i studiesalen och gjorde svenska. Hade körlektion idag och vi diskuterade halkan som är imorgon, och även uppkörningen! Det drar ihop sig, gah!

Köpte nya skor idag, och nu vill jag icke ta av dem!



HM 199 kronor, finns även i svart och korall

2010-02-07

Okej, nu har han mitt nummer, jag har utmanat honom! Kommer jag att få ett sms inom de närmasta dagarna? Jag får väl hoppas och se, hihi!

Melodifestivalen igår då? Helt okej låtar, speciellt Pain pf Salvation fastnade jag för, jag blev väldigt berörd av deras fina framträdande. Där satt jag och trodde att det skulle bli nån metallåt, jag gillar metal, det gör jag, men istället kom det en alldeles underbar melodi och fantastisk sångtext som gick rakt in i hjärtat på mig!
Salem al Fakir, väldigt mysig låt där med, kanske är det årets tema? Mys och söta pojkar?

Nej, jag måste göra PA nu....men jag pallar inte!

Kolla dessa!

Hej alla kära läsare(typ en?), men i alla fall så är jag lika glad för det. Emmy är hemma från Egypten, vilken känns skönt. Nu är jag inte orolig för att hon ska dö i nån konstig sjukdom, bli bortgift med nån konstig karl, eller att hennes plan ska störta. Ska bli kul att få krama henne....och slå på henne, eller hur Amanda? Haha!

Vill tipsa om en annan bloggare, nämligen videobloggaren Datafilip. Denna härliga, halvnördiga kille får mig att skratta som en jävla galning varje gång jag kollar. Och vem skulle kunna säga nej till en sån kille som honom när han använder sig av den dansmovsen som han så gärna delar med sig av? I just löv him!

Annars så har jag haft huvudvärk den senaste veckan, och den vill inte ge med sig:( är det lika dåligt imorgon åker jag till sjukhuset.!

Kolla nu in dessa bloggar!!!! (ovanstående) Puss och kram, kyss och smek!♥


RSS 2.0