Längesen...

Längesen jag skrev. Inte mycket som har hänt. Min bästa vän Emmy klarade uppkörningen idag, och jag bara skrek av lycka!:D annars så pluggar jag bara...snart jul och det är mycket som ska göras.



vill festa snart igen!

091108

Härlig fest igår! Bilder kommer senare:) ligger i sängen just nu, och väntar på att klockan ska bli läggdags. Puss o kram!♥

Grattis till Simon som blir 18 idag!

091102

Jag träffade Emmy idag, det var jättetrevligt:) vi käkade pannkakor, kollade Thats 70´s show och bara skrattade!!! Imorgon bär det av till alla studenters Mecka, universitetsstaden Lund! Jag och några av mina muppar ska dit för att kolla på Öppet Hus. Vill gärna kolla socionom och lite historiekurser, men för tillfälligt verkar det som att jag får göra det ensam. Alla dem andra säger att jag är tråkig, men det tycker inte jag:)



Emmy är en duktig kock!




Detta åt duktiga Emmy, medan jag.....



....åt en riktig sockerbomb! Det är det vanliga;)

091101!!!

Idag är en ganska bra dag känner jag. Städning av kaninernas burar är klara, om några timmar åker Emmy hem från Skogsmulleland, vilket känns skönt. Jag försöker även komma på en bättre design till min blogg, som ser lite roligare ut, så jag tänkte be Elin än en gång om hon känner för att fixa en snygg header. blev jättenöjd med den andra, men nu vill jag ha något annat.

Ja, imorgon börjar skolan igen, vilket faktiskt ska bli skönt. Har även körlektion, och det ska väl bli trevligt.

Tänkte lägga upp lite bilder från den gångna veckan, enjoy!



Kul på "Lekpalatset" med mams, Mantha och André



Tjock bebiskusin nr.31



Fixat naglarna! Black is love!



Passat barn



Tänkt på mina fina vänner♥(armband jag fick av Emmy i 18-års present)

RSS 2.0