Gott nytt år!

Gott nytt år till er alla! Hoppas ni får en trevlig kväll, och att ni inte får världens baksmälla imorgon:)
Jag ska fira med släkten och de kommer inte förrän klockan fem, så jag har gått om tid att göra mig iordning och mysa. Nyårslöftet är att försöka dricka mindre läsk, för det måste jag, och kvällens outfit blir en långärmad vit tröja med hals, svart väst, svarta strumpbyxor utan fot och svarta pumps. Får hoppas att det blir lika bra som jag har tänkt mig:)

Gott nytt år!// irisgoo

Ingen Ymme....

Min dag har då bestått av vatten i mängder och en hel del Sex and the City. Mina kära föräldrar kommer antagligen tvångsomhänderta min kära dvd-box, men jag tänker slås om den, haha. Och Ymme kommer inte på torsdag, jag är förkrossad! Men så blir det när hon ska ha mys med sina kära kompisar på nyår och jag ska stanna hemma med min familj...Som alltid annars.

Happy people come on// irisgoo

Heja vatten

God morgon! Min förkylning är fruktansvärd, och natten har varit hemsk. jag har kanppt kunnat andas och har vaknat flera gånger. Helvetes jävla förkylning!!! Det blir till att bara slappa och dricka mängder med vatten idag!

Heja vatten// irisgoo

Varm choklad...

Usch, vad jag mår kasst! Mitt huvud vill sprängas och jag kisar med ögonen för att kunna se. Stackars Ymme, jag lyckas alltid bli sjuk när hon kommer hem till mig, men jag skyller min förkylning på röda veckan. Är det fler än jag som blir sjuk då? Men jag hade kul med Ymme, och tanken på att hon åker till Jämtland på torsdag, gör mig ganska deppig, men då får jag tid att bli frisk igen. Hon kanske kommer hit på torsad förmiddag igen, vilket är trevligt för då kommer hon med chips och dippa! Ja, jag älskar det!
Och jag får ju tacka Sanna som önskade mig en trevlig måndag! Detsamma på dig:)


Nu ska jag lägga mig i sängen, äta macka och dricka varm choklad och kolla min favvisserie!

Zsa zsa zsu// irisgoo

takida

Takida i somras. Jag vill ha sommar igen!!!

Utkast: God morgon! ...

God morgon! Har precis ätit frukost och ringt Ymme, som ska GÅ hem till mig idag! Vi bor ändå fem kilometer från varandra, men hon är ju som hon är. Hon gillar att motionera, jag gillar att ligga i sängen. Men i sann vänskapsanda ska jag gå henne till mötes. Frågan är bara hur det kommer gå med min onda hals. När jag vaknade kunde jag knappt prata och förkylningen har börjat krypa fram, så ja, det kan nog bli intressant.
Måste ringa och få tid hos frisören idag, annars kommer jag strunta i det, och se ut som ett troll när jag kommer tillbaka till skolan, och det är något som jag inte rikigt känner för.

Lev livet varje minut// irisgoo

Röda veckan

Pratade med Ymme för nån timme sen, och det behövdes! Den röda veckan är inte kul och det kommer upp en massa konstiga tankar i huvudet, och då behöver jag prata med den människan som känner mig allra bäst...Eller ja, näst bäst, mamma vet bäst, men hursomhelst, så pratade jag med Ymme och då kändes allt så mycket bättre. Det finns ingen bättre medicin än henne, så är det bara:)

Lyssnar på The Killers, och jag bara älskar dem! Dustaland fairytale är den bästa låten på deras nya album. Älska dem, finns det något annat man kan göra?
  Snart börjar Bones och då ska jag sitta spikad framför teven, så det så!


Are we humans, or are we dancer?// irisgoo

Disk

God förmiddag kära vänner! Gick upp vid halv tio i morse, och har på ungefär fyra timmar hunnit med att duscha, äta frukost, se fyra Sex and the City avsnitt, städat mitt rum och läsa andras bloggar. Ganska skön morgon tycker jag. Min styvpapppa håller på med taket därnere i köket, och förhoppningsvis hinner han sätta i nytt trä idag. Jag längtar tills köket blir klart, för då får vi äntligen vår diskmaskin tillbaka! Låter som om jag är väldigt bortskämd, men så är det inte. Jag vill bara njuta av de sista åren jag har kvar hemma innan jag flyttar hemifrån och måste diska förhand. Och jag ska säga er det, att det inte är särskilt kul att diska tallrikar, grytor mm, när man är sju personer i familjen+ en massa annat som har hunnit samlas på hög under dagen. Och dessutom hatar jag att diska! Det är så äckligt, speciellt besticken. Nä, usch! Jag hatar att diska, och kommer alltid att göra det!

Faller du är det kanske ingen som märker det// Irisgoo

Jul

Känner mig jättedum för att jag inte har skrivit på hur länge som helst, men det har tyvärr inte funnits tid. Julen är nästan över, och det känns jävligt onödigt att man går och stressar ihjäl sig bara för att fira EN dag, och sedan är det över. Men det är klart, det är ganska mysigt att man bara har just den dagen, och man är med sin älskade familj och bara myser. I julklapp fick jag den eftrlängtade " Sex and the City-boxen", en ny parfym från Kylie Minogue, som heter "Sexy darling", en lampa, tröja, godis, peeling- kräm, och några andra små saker. Det var väldigt mysigt när jag satt där i fåtöljen, och kollade på min familj som såg väldigt exalterade ut, och för första gången på flera år kände jag det där lilla pirret i magen när jag tänkte på julen. Och det var väldigt härligt!


Känner mig en aning stressad.  Läser boken "Flyga drake" och måste läsa ujt en bok i svenska till vecka 4...Tror jag... Och jag har såklart gett mig på "Brott och straff". Grattis till mig! Men jag har ännu nån vecka kvar innan vi börjar skolan och det känns väldigt skönt. Måste också få tid hos Tullklipp, mitt hår ser förjävligt ut och det är kanske inte så kul. Det känns som om jag måste klippa jättemycket pga min permanent, som sliter som tusan! Och jag måste även permanenta mitt hår igen.... Jag får ringa Anne nån dag när jag orkar, och inte ligger i min säng och kollar Sex and the City... Det är ungefär det enda jag gör nu, haha.


Att jag dessutom har ont i halsen gör inte mina stressmoment bättre. Jag hostar och det river i halsen, så det var tur att jag var frisk nog att följa med och julshoppa idag i Lund och i Malmö. Lyckades hålla min budget som var på 300 kronor. Jag måste spara, så jag tackar min lyckliga stjärna för att jag fick presentkort på HM, där jag för 248 krornor kunde köpa: Två tröjor, tre par trosor och en ansiktsmask:) När vi sedan skulle åka hem, köpte jag glass för 20 kronor, men är man ett glassmonster så är man.

Om jag visste ditt namn, skulle jag inte tagit tillbaka mina tankar// Irisgoo


RSS 2.0