My heart...

When the soul is empty
And the heart is lost
We should run away
With no tomorrow
We could dance in my shoes
The wind is taking my breath
And maybe yours to?
Slipping away, to the neverending land
The city of Gold, where is it?
But I don´t want Gold
I just need a little piece of you
In my pocket
My heart is lost....



RENT!

Hej alla pigga och glada! Helgen har varit mycket rolig, och idag fick jag äntligen sova ut! I fredags när jag och Emmy var på väg till Malmö, var vi tvungna att åka tillbaka till Östervärn, för att växlarna på stationen hade gått sönder. Smått irriterade fick vi gå till busstationen och åka vidare till Centralen. Men såklart åkte vi på fel håll! Det var rätt buss, men på fel håll. Vi åkte tillbaka och hamnade sedan på Centralen, där vårt tåg var försenat med tio minuter. Så, kvart över sju var vi äntligen framme hos Emmys pappa. Det var en rolig kväll, vi skrattade och dansade i Emmys lilla stuga:)

Dagen efter åkte vi till Kristianstad för att kolla på musikalen RENT, och den var väldigt bra. Duktiga sångare och dansare. En av huvudrollsinnehavarna spelades av Emil Sigfridsson, och han var väldigt duktig. Har tyvärr inga bilder för vi fick inte ta några, plus att jag inte hade kameran med mej:(

Hur har er helg varit?

Halv 2

HEJ!:) Jag börjar inte förrän halv två idag, så jag har god tid på mig nu på morgonen. Solen skiner och livet känns en aning underbart!

Vad ska ni hitta på med idag?

Mm

The Verve är bra, och jag har mycket godis:)

Leonor var här, och det var väldigt trevligt. Vi kollade i skolkatalogen och på gamla bilder. Mysigt värre


Många pojkar

Det finns så många söta pojkar här i världen!!!

Har precis varit ute och gått med Charlie och snart ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det till att plugga Psykologi och Hälsopedagogik, inte så jättekul kanske, men inte jättesvårt heller:)

Tyst är rummet där jag sitter
Livet lever vidare, som det alltid har gjort
Men vem glömmer en tragedi?
Påverkar alla, eller?
Kanske inte
För rummet är fortfarande tyst

Håkan på högsta volym

Känner hur det bubblar i hela min kropp

Jag känner igen det här

Så var det förra året också

"visst känns det fint att vá vid liv?"

Just det! Så är det!

Jag tror det är vår!




April 2008


?

Min styvbror och hans flickvän har gjort slut...det är lite sorgligt....vill bara ha en ben&jerry nu, eller en stor godis påse, kanske prata med Joel lite....eller kanske inte


Joel


Gråt, bara gråt...

Jag skulle som sagt ha städat igår, men icke! Nu ligger jag i min säng, och det känns som om jag kommer börja gråta vilken sekund som helst....Nu är det bara för mycket, och jag känner verkligen att jag behöver gråta, men känns inte som om jag har en bra anledning, eller jo, det har jag, men det känns bara så pinsamt att gråta över...

Annars har dagen varit bra, och jag hoppas att min kväll fortsätter så!

Städning

Jag är helt slut idag! Men jag måste tyvärr städa mitt rum, förhoppningsvis tar det inte så lång tid. Ska bara plocka undan, damma och dammsuga. 

Gårdagen var ganska trevlig, mycket skratt och läsk. Och nu idag tittade jag och Emmy på Svanprinsessan och frossade i godis, och det var jättemysigt!


Denna underbara bild togs för ungefär 1½ år sedan♥ 


Jättemycket

idag gäller då följande: Göra mig iordning vid halv två, packa saker+dator. Vid lite över två eller halv tre, försöka få ner mina saker i min cykelkorg, och sedan cykla hem till Emmy. Umgås lite med henne, kanske kolla på Svanprinsessan, och sedan klockan sju, infinna oss hemma hos Simon Ö. Äta en massa gott, och spela Guitar Hero och Singstar! Alltså, jag kommer ha en ganska hetsig dag, men jag hoppas att det blir kul!



Två av de fyra människorna som jag ska tillbringa kvällen med.♥

Elin och Cia

Har precis haft ryska, och det var piss som vanligt. Jag hoppas att Elin och Cia lyckas smita från sin ryska och komma vara med mig lite istället:)

Ikväll blir det mys med massa godis och möjligtvis Titanic!

idag....

Idag känner jag mig ful. Idag är jag ledsen. Idag är allt skit och jag skulle göra vad som helst för att få den där killen. Så känner jag mig idag. Och den där killen, är kanske inte den killen jag har pratat om, utan DEN killen! Alla tjejer har en sån....idag känner jag mig fruktansvärt oattraktiv, fruktansvärd och bara " varför känner jag så här?". Idag är en dålig dag...

Svanprinsessan

Härligt vårväder idag igen! Tror att jag ska trotsa min sjukdm och gå en runda med Charlie lite senare idag. håller just nu på med att ladda ner "Svanprinsessan", det var så länge sen jag såg den! Jag, Cissi, Cia och Elin brukar kolla youtube klipp, men inget går upp emot filmen, eller hur?


Thats 70s show

Just nu tittar jag på Thats 70s show, och jag bara älskar det programmet! Och det är så kul att tv4 visar säsong efter säsong, om och om igen. Men jag planerar faktiskt att köpa alla säsongerna( när jag får råd), så att jag kan titta på det när jag vill!

Donna: I love you
Erik: I love....cake

Hyde: Kvinnor är som muffins. När man väl har tagit en, vet man att man kommer ta en till!

Kelso: Varför kela när vi kan göra "det"?


VÅR!

VÅR!!!! Ja, det är verkligen så att våren är på väg, och fast än det blåser gansak mycket, skiner solen och det är nästan inga moln på himlen! Så himla härligt! Men själv sitter jag då inne, för jag är sjuk, min kropp gör ont, och mitt huvud spränger. Förhoppningsvis blir det skola imorgon, visserligen har jag bara två lektioner, men jag känner inte riktigt för att missa alldeles för mycket, dessutom måste jag ha mina ryskböcker. Det är jobbigt, men nu när solen har börjat komma fram lite, känns livet plötsligt mycket lättare. vi har levt i mörker i cirka fyra-fem månader, och äntligen känner man att värmen är på väg, och så allt vackert i naturen. Hurra för våren!



April 2008

Lilla Caisa

Jag mår verkligen inget vidare idag...är jättetrött och har ont i hela min kropp. Usch, jag vill inte! Men jaja, det finns inte så mycket att göra åt det, bara knapra alvedon och krypa ner i sängen.

Jag tycker så synd om min syster! Allt började med att hon kollade i sin pojkväns mobil( inte jättebra kanske), och hittade sms som han och hans ex hade skrivit till varandra, och det var väldigt....kärleksfulla sms. Min syster blev då väldigt arg, vilket är förståligt, men det löste sig lite, men så berättade han för min syster att han började få känslor för sitt ex igen och min syster blev helt förkrossad, och de bestämde sig för att ta en liten paus. Två dagar efter, i lördags, gjorde han slut via msn, men min syster sa att det kanske ändå var det bästa de kunde göra. Men så, söndag cirka halv nio på kvällen hör jag detta från min systers rum: Din jävel! Fy fan för dej, ditt jäkla äckel!! Ut stormar min syster, tårar som spruttar från ögonen, skriker och har sig, går in till in andra syster, gråter och skriker, sen in på sitt rum, med lilla mig hack i hälarna. Hon har huvudet i sängen och gråter, och jag bara klappar henne på ryggen. Hon berättar då att hon har fått reda på att då killen som gjorde slut med henne dagen innan, nu på kvällen ska gå på bio med exet som var anledningen till att dem gjorde slut!!

Jag bara tänker: Jävla kuk! Hur fan kan man såra någon på det sättet, och speciellt min älskade syster? Fy fan alltså!




min syster♥


Hellre ensam

Jag har så ont i min rygg så det är sjukt! Tror att det har lite med min kära vän fröken Mens, och då får jag ont i ryggen, så in i helvete!

Måste bli klar med svenskan nu, och här är en bra textrad ur Håkan Hellströms låt " Jag har varit i alla städer" ( eller ja, jag är ganska säker på att det är den låten):


Jag är hellre ensam
än lycklig med nån annan♥


Theo-bus

Gud va jag vill ha party nu! Lyssnar på Flo Rida och jag blir bara helt dansig i mina små ben! Jag vill skaka rumpa lite!!!

Idag kom sötaste Theo till skolan och jag var så glad så glad. Och att jag dessutom fick vara med ryska steg 1 istället för steg 2 idag, kändes så jäkla skönt!



Theo-bus

Sam

Nu sitter jag i min säng med min underbara syster Samantha♥, och vi kollar på folk i min skolkatalog. Visar henne lite söta pojkar och fnissar så där fantastiskt som bara hon kan! Jag älskar min syster!


Ja

Än en gång har jag bevisat för mig själv att jag kan vara duktig. Jag har skrivit svenskan, är inte riktigt klar men det artar sig! Jag har städat mitt rum och snart ska jag skala potatis. Oj va Cassandra är duktig, och bra på att prata om sig själv i tredje person, ja!!!



Min lilla boll!

Tråkigt

Fy fan vilken tråkig helg jag har haft, och idag bara fortsätter tråkigheterna! Ska städa och skriva min jäkla svenska! Usch, nä jag vill inte, och bara tanken på att det är måndag imorgon, gör mig jätttedeppig!

hur har ni haft i helgen då? Och vem tycker ni skulle ha vunnit melodifestivalen?

Malena,Malena!!!!


Grattis Malena! Jag hoppades att Alcazar hade vunnit, men Malena har en stark låt som jag tror har stor chans i Eurovision song contest...Men så säger vi varje år....Grattis i alla fall!♦


help

Min mage kurrade jättemycket precis.... Jag börjar nog bli paranoid, allt som jag tycker verkar skumt, blir jag helt jäkla stirrig av! Jag måste nog äta mer choklad

Och Patrick Wolf är ganska bra faktiskt

A eller H?

Idag ska jag städa, skriva lite på min svenskuppgift som skulle ha varit inlämnad för en månad sen, klä på mig kläder, för Mimmies boyfriend kommer hit, och han har praktiskt taget bara sett mig i mina sovkläder. så jag får väl skärpa mig att ta på mig lite kläder innan han börjar tro att jag är värsta slusken!

Är också lite sugen på att cykla en runda i det vackra vädret vi har nu, jag tror att våren är på väg, det känns så.




Och ikväll är det då dags för melodifestivalen, och jag hoppas av hela mitt hjärta att Alcazar tar hem hela den här skiten. Annars kommer jag nog bli lite ledsen!









Men jag älskar Heat´s låt 1000 miles. Jag är ju lite av en rockbrud och jag föll direkt för dessa killar, som ser ut som om de åkt i en tidsmaskin från 80-talet, för att landa här och servera en superlåt. Vem tror ni vinner?


Hm...


Nu är jag ganska trött, men ändå inte....mycket konstigt....




kärleksdeppig

Idag var jag jättetrött när jag hade KuHi, och jag råkade slumra till ett litet tag. Helt plötsligt hör jag någon som applåderar, och dår vaknar jag. Det är såklart Cissi som sitter och klappar sina händer och skrattar, och säger att jag snarkade! Gud så pinsamt! egentligen bryr jag mej inte så mycket, men jag vet att det är något som jag kommer få höra som fan senare!

Jag har blivit smått besatt av Beyonces låt Halo. Jag kan sitta och bara lyssna på den igen och igen! Texten är så fin, och är perfekt när man är så där lite kärleksdeppig! vilket jag är enormt mycket nu! Usch, jag som inte brydde mig, visst, kyss mej nånstans!


Händer i helgen då?♥


Min tatto!


Här är min tatuering, som jag har haft i lite mer än en månad nu, och jag är så glad över att jag gjorde just den som min första, eftersom det är min "soulmate" Emmy som har gjort den, eller ja designen till den. Love ya Räkan!

Förhoppningsvis ska jag göra ännu en tatuering nu till hösten. Men det får tiden och min plånbok bestämma, haha:)


Jag älskar min tatuering, och jag rekommenderar fler att göra det! Men gör något som verkligen betyder något, annars lär man nog ångra sig, nån gång i livet, och det är jag också ganska övertygad om att jag också kommer göra en dag. Men då är jag nog nästan död!


Ursäkta kvalitén på bilden, men det är min lillasyster Samantha som har tagit den med min mobil♥


Mohoaha

Nu måste jag sluta stirra....Jag e ju helt jävla galen i huvudet!

Har precis haft matteprov, och det gick nog ganska bra, tror jag! Ska vara kvar i skolan i cirka en och en halv timme till, men jag är så jäkla trött på den här skiten nu! Usch för skolan! Usch för söta pojkar! Usch för pengar! Usch för allt! Och så måste vi ju också ha en "jävla kuk" på det när jag ändå håller på...så... JÄVLA KUK!!!

Annars så är livet ganska bra...på lördag är det melodifestivalen, och då är det fest! Jippi!

Så det så!

Nu får jag skärpa mej! Har helt plötsligt börjat prata med den där snubben som jag drömmer om hela tiden, och jag börjar få för mej en massa saker! Vrf inbillar jag mej nåt sånt?! Det händer inte, inse det Cassandra! Kommer antagligen inte få pojkvän förrän jag är 30!

Nu kanske jag låter lite hård mot mej själv, men jag måste det, för att jag inte ska gå och tro en massa saker, för det kommer ändå inte hända något, that´s it!

Plugg:/

Just nu är jag inne i en "hata skolan-period", och det känns inte så bra, för jag lämnar inte in saker i tid, jag följer inte anvisningarna, och  nu idag när jag sa till mina kompisar Emmy och Emelie att jag inte kunde hänga med till Ungdomscafeét i Löderup, blev Emmy helt sur. Ändå är det hon som har sagt att jag måste skärpa till mej när det gäller skolan. hallå, jag ska ju faktsikt plugga, vilket jag har gjort i nån timme nu.

Jag har så mycket i skolan nu, och jag försöker verkligen att skärpa till mej, men jag orkar inte bry mej längre!


Markus Krunegård!

Jag hatar att plugga! Men med Markus Krunegård, min nya idol, blir det nog bra!

Ferre

Ja, igår var det då fest, och det var väldigt kul. Alla drack och dansade, utom Joel som somnade vid halv nio-tiden, för att sedan vakna tre timmar senare när festen började ta slut. Förhoppningsvis hade alla kul, men jag vet såklart att vissa inte hade så kul, men jag kan ju inte hjälpa det.

Nu laddar jag ner Markus Krunegårds album Markusevangeliet, för han är mycket bra!

Pussar från en Cassandra som är så jäkla bakis!

P.S Även mycket trött♥

Festdag!

Idag är det då fest, och jag nog inte förklara hur mycket jag längtar!!! Ska snart iväg och permenenta mig, och sen blir det hem igen, Emmy är också här då. vi ska fixa de sista sakerna i lokalen och göra oss iordning. Och jag kan ju lova att det kommer lite bilder. Inte imorgon kanske, men på måndag möjligtvis:)

Let go!

Ja, idag är det torsdag igen, och då vet ni vad det är eller hur? Just det, Criminal Minds! Dr.Reid min lilla älskling, om fyra timmar är jag din!

Men jag funderar fortfarande över det här med mitt undermedvetna, jag kan inte släppa det......men jag borde. Jag menar, vem försöker jag lura?

Undermedvetna

Det är såhär att jag har drömt om en viss kille tre gånger nu, och det är lite konstiga saker!
Första drömmen jag hade var kanske två månader efter att vi börjar skolan, han började då ettan i mon korridor, och jag har vetat vem han har varit eftersom han är kompis med två av mina kompisar. I alla fall så drömde jag att jag satt i ett rum, på en säng, spritt språngande naken, och då kom den här killen in i rummet! Och i drömmar kan man ibland känna vad det är för känslor som är där, och känslan jag fick här var helt klart en väldigt sexuell känsla....
Andra drömmen var för inte så länge sedan och då drömde jag att han jagade mej runt ett bord där hans och mina kompisar satt..Han bara jagade mej, men jag var inte rädd utan road!
Tredje drömmen var inatt och då smekte eller klappade jag honom på kinden, och jag kände att jag var kär eller nåt liknande.

Killen i fråga är mycket söt, men har nog aldrig sett honom på det sättet som jag gör i mina drömmar. Blir nästan rädd för mej själv, men sen tänker jag bara: Tänk om mitt undermedvetna försöker säga mej något? Eftersom jag har drömt flera gånger om en kille med glasögon, där glasögonen står för blindhet för sin omgivning. Att man känner männsikan men inte ser den.

Blir ju helt förvirrad, vad säger mitt undermedvetna?

Siesta i år?

Hej på er! Hur är det med er? Jag mår bara fint. Har precis duschat och då såg jag att jag faktiskt har fått lite färg:) jag är väldigt lycklig, börjar lite i smyg redan innan våren kommit igång, och det känns väldigt härligt!

Och dessutom kanske jag ska till Siesta i år, och jag hoppas att det blir av, för jag vill verkligen åka nånstans, lyssna på bra musik och dricka, kanske lite för mycket, haha!

 Är sugen på godis, men det bästa jag kan få är O´boy!

Ryska?

Gud va jag längtar till lördag!!! Festfestfest!!! Ska bli så härligt att få festa med sina finaste och käraste vänner, och bara vara glad och lycklig. men tänk om det blir katastrof?

Idag var i skolan till tolv sen blev det en minifika med Elin, sedan hade jag metorsmöte med Roger. Vet inte om jag ska förlänga ryska steg 2, så då var jag tvungen att rådfråga honom....även om han är en  jävla kuk.
Cecilia var så snäll och betalade för min solning, hade inga pengar ute som vanligt. Tittade i lite affärer, köpte en dyr tidning, sen vart jag hemma och föröskte ladda ner Ting Tings skiva, men ack, det ville inte sig idag heller! Så jag får lyssna på Coldplay istället:) ska försöka att skriva lite på mitt arbete i hälsopedagogik, och jag ska leta lite efter info om hur arkeologers arbetssituaion är, stressig eller inte? Som tur är flyttades KuHi till nästa fredag! Halleluja moment! alltså så har jag bara naturkunskap och hälsopedagogik denna veckan. Men jag känner mej lite dum...har inte varit så mycket på ryskan denna terminen, men jag orkar verkligen inte. jag tycker inte om språk och har inte särskilt lätt för det heller, därför ska jag försöka få kursen förlängd, eller något i den stilen.

Ha en fortsatt trevlig dag♥

Utkast: Hej! idag ...

Hej! idag har jag varit så duktig. Det började på morgonen, eller ja, vid halv tolv då jag och min syster dukade fram frukost och skarupp frallor till hela familjen. efter det packade jag mina saker och åkte hem till mor igen. Gick ut en runda med vår hund Charlie, co sen blev det till att sitta och fika med min morbror+hans respektive. Jag passade lilla Mira, som börjar bli så stor nu. vi hade det väldigt trevligt. Mormor och hennes man kom också på besök, och efter att mamma och Mantha åkt tillbaka till sjukhuset, gjorde jag makaroner, för att sedan diska alldeles friviligt, vilket jag inte brukar göra. Charlie fick en extra runda och sen fick mitt rum en liten rusch, alltså jag städade, och jag kände verkligen för det! Det är ju bara

RSS 2.0