091031

Är det meningen att man ska ha sån mensvärk att man SVIMMAR?! fan ta det här helvetet....

Lovet är snart slut, och jag har inte gjort ett skit. Som vanligt, är så sjukt festsugen, jag vill ha halloweenfest nu!!!!

Mitt hår har blivit ganska kort, and I love it!♥

091027

Idag ska jag passa min lillasyster och städa. Just nu dansar jag runt i köket till gammal musik, som jag älskade för sisådär 10 år sedan:) Hur ter sig eran dag?

091022

Skolkade idag...Egentligen ska jag ha körsång just nu, men jag sitter här, lyssnar på musik på Ztv. Ja, det är inte alltid så kul ibland att var i skolan.

En person har ignorerat mig i några dagar, det erkände den idag....känner mig dum, jag vet varför den gjorde så...har inte varit mig själv den här veckan, har haft mycket att tänka på. Men det ursäktar inte mitt beteende den här veckan, jag har varit hemsk. Drar mig undan folk, är i min egen lilla värld....men det ljusnar, det gör det alltid. Ska bli så skönt med lov, bara ta det lugnt och chilla...jag behöver det. Så, mina kära vänner, om ni läser detta: Jag ber om ursäkt för mitt beteende, jag älskar er!♥


091018

Söndag igen. Tvätta, städa och försöka skriva nåt på mitt PA....sla snart gå och duscha och sedan skriva en lista på vad jag ska köpa när jag ska köpa i Malmö, när Cissi och jag ska dit på lovet. Längesen jag shoppade så det ska bli riktigt kul!

Fredagen var väldigt rolig. Jag och tre andra tjejer var hemma hos Cissi och käkade hemmagjord pizza, cheesecake och kollade Idol. Att jag dessutom fick leka med världens goaste 2-åring, gjorde att jag somnade direkt när jag sen kom hem. Jättetrevlig kväll!♥



Bara jag som älskar Calle Kristiansson?

091015

Ibland blir det bara så, jag ångrar inget....♥

"Det är inte sagt
att kärlek gör
blind
Kärlek gör klok"






091013

Idag vill jag ingenting. Vill bara krypa ner i min säng och inte vakna föränn nästa år, när vi tar studenten och jag kan åka härifrån......



Grattis Theo-Bus som fyller 2 år!

091006

Jag saknar min piercing, jag känner mej så naken utan den....Jag hatar detta!!!!

Nu kollar jag SATC och väntar på att maten ska bli klar, är väldigt hungrig, dessutom ska jag snart få choklad! Yey me!

Har inte så mycket mer att skriva....får se ikväll om det har hänt nåt kul. Kanske Caisa har försvunnit ur ur huset och att hon har gett mej 300 kronor, som hon är skyldig mej...jag är så fruktansvärt arg!


borta....

Jag bara HATAR min syster just nu! Pga hennes slag mot min mun i fredags var jag tvungen att ta bort min piercing, och min mun är söndertrasad...Jag bara gråter....Fan, en bit av mig försvann....



Ett minne blott!♥

Kväll 20.17

Jag är trött, och kollar SATC, som vanligt! Jag har varit duktig idag, för jag har faktiskt skrivit PA. En hel sida! Dessutom försvann min syster efter ett bråk med en annan syster, så jag fick förstås gå ut i skitvädret och leta efter henne. Behövde bara vara ute i fem-tio minuter, sen kom hon gående mot mig, men ialla fall, det är inte första gången det händer.

Vi höres imorgon!


4 oktober, söndag....

Söndag idag....ganska tråkigt att helgen har gått så fort, men men. Ny vecka på ingång och jag hoppas att den blir mys. Ska till Tomelilla imorgon för att fika med Mikaela, har inte träffat henne på länge så det ska bli trevligt. ska även skriva mitt cv imorgon och börja söka jobb på allvar. får se hur det går.

Boyen åker hem om nån timme, lite tråkigt, men vi ses snart igen!♥



Jag och Mikki!♥

091003

Har städat sen jag vaknade och nu sitter jag och letar jobb. Har hittat ett extra jobb som receptionist som låter ganska bra, så på måndag ska Cissi hjälpa mig med mitt cv och sedan ska jag söka jobbet. Lite nervös är jag allt!

Snart kommer boyen(förhoppningsvis) men innan dess ska jag plugga lite, PA och körkortsteori.

Jon åkte ut igår och hon som kraschar alla låtar, Camilla heter hon visst, gick vidare! Skandal på hög nivå!!!!!

1 oktober

Ja, nu sitter jag i soffan idag igen. Mår bättre idag och jag ska till skolan imorgon och förhoppningsvis får jag träffa min boy snart igen:) Dagarna hemma har faktiskt gått ganska snabbt och snart kommer Mims hem med mitt efterlängtade choklad!

Ska skriva klart min PA-plan snart och läsa körkortsteori. Funderar på om jag redan imorgon ska investera i en piercing till min läpp som läker jättebra nu! En lila vore väl coolt?

Saknar mina bebisar i skolan!!! Usch, jag vill verkligen till skolan och bara pussa och krama dem imorgon. Så om Cia, Elin, Cissi, Vicky, Rebecka, Emelie och Emmy läser detta, så är ni hemst saknade av mig!♥♥


RSS 2.0