19.49

Jag har så ont i min hals!!! Och nu har jag ätit för mycket gott igen...Jag kommer att kräkas!

Discostick

Ja! Såg att mitt läsarantal har stigit och jag tackar för det. Lite onödigt att ha en blogg som ingen läser eller hur? jag börjar få ont i halsen och jag hoppas att jag inte blir sjuk veckan jag fyller år, känns lite sorgligt i så fall.

Tips på en lite halvsnuskiglåt, ( ni läser väl CiCi och Cissi?), är Lovegame med Lady Gaga. Den najsigaste meningen i texten är I wanna take a ride on your discostick! Då ser jag framför mej en penis med en massa ljusslingor runt om den....och kanske lite annat blingbling, men det är ju bara ett plus, eller hur flickor?

Ha en fin kväll! Pussar från irisgoo eller cazze om ni hellre vill kalla mej det!

P.S. Nån som vet hur man gör sin blogg lite mer spexig??

19.12

Såg han och hans flickvän idag på stationen i Ystad. Tur att Cissi var med, jag höll på att börja gråta! När hon sedan gått och bussen kommit gjorde jag allt för att han inte skulle se mej, men det gjorde han ju och frågade: Ignorerar du mej? Vad skulle jag svara, ja? nej? så jag svarade nej, men jag tror att han märkte att jag var lite reserverad, men jag fick ändå sitta där och prata med aset hela vägen hem! Han pratade om allt  mellan himmel och jord, och helt plötsligt kom vi in på ämnet som fick mej att se rött: Hans flickvän! Han började med att snacka om Twilight, vilket jag är så jäkla trött på, och sa att, vi kan kalla henne Ebba, sa att Ebbas syster hade blivit arg på honom för att tyckte att han som spelar Edward inte var så snygg som alla tyckte. Jag avbröt honom och frågade vem Ebba var, och han svarade att det var hans flickvän. Jag sa inget på en lång stund, inte han heller, men fortsatte sedan att prata om Twilight igen, och jag var tvungen att försvara mej hela tiden. Jag tycker att Edward är snygg, det måste jag väl inte behöva försvara? Som tur är, så är vägen hem bara tjugo mnuter, och jag har nog aldrig sagt hejdå så snabbt i hela mitt liv! Jag gick iväg, och bara kände mej så jäkla lättad. Jag klarade att prata med honom utan att börja böla, och han berättade om sin flickvän, att hon fanns alltså. På något konstigt vis kändes det bättre när han hade berättat det. Vet inte varför, men det gjorde det. Men något som gör mej förvirrad är att han faktsikt sa till mej en gång att han inte ville ha flickvän, och därför höll jag mej lågt ett tag....Usch jag är så arg, han hade mage att ge mej sitt mobilnummer också den jävla tönten! Och vad ska jag svara där, om han frågar om jag vill ha hans jäkla nummer?! " Nej, jag vill inte ha ditt nummer för du är ett as?". Klart att jag kunde göra det, men det gör man ju inte. Han vet ju inte ens att jag är arg på honom!!!

Nä, jag orkar inte mer....

Slapp

Katten ligger här brevid mig och myser. Jag försöker få mig själv upp ur sängen för att äta nåt innan min dejt med Dr.Reid börjar klockan nio. Gud vad jag älskar den snubben!!!!

På lördag ska jag se Changeling med min syster. Hon bjuder, för att det är min 18-års present från henne. Ganska kärt tycker jag. Och var är mina läsare?!

Va?

Okej, mitt läsarantal har sjunkit drastiskt, vad händer med världen? 

Snark....

Jag har precis fått bekräftat av min syster Caisa att jag snarkar....Lite jobbigt kanske, men jag skyller på pappa...

Skolan

Nu har jag suttit här i mer än två timmar och gjort läxa och inget annat! Helt sjukt, jag gör ju fan inget annat än gör läxor! Jag har inget annat liv än skolan nuförtiden. Det är ju bra, men jag borde göra något annat....

Tips?

Godkväll alla/inga läsare? Hur är det med er då? Jag börjar bli riktigt trött, och jag undrar om jag kommer orka med att se Prison Break, vi får väl se om jag somnar i soffan, haha.

Såg att mitt gamla span eller vad man ska säga, logga in precis, och jag får verkligen tvinga mig själv att  inte skriva och fråga hur han mår...Jävla mig,  att jag föll så snabbt, och gick och blev kär i honom, ja fattar det inte! Vrf blev det som det blev. Han kunde varit min nu, men nej så blev det inte! Kanske var det inte meningen att det skulle bli han och jag, men jag blev så jäkla sårad och varje gång jag ser honom är det som om någon står och slår mig i magen! Och jag mår så dåligt över det, men sen samtidigt vill jag inget hellre än att han ska ligga här i min säng tillsammans med mig och kolla på film. Jag hatar det här! Det bästa vore egentligen att hitta nån annan, men man kan inte tvinga sig själv till att gilla någon...Eller man kan, men det blir aldrig bra i slutändan. Nej, jag vill bara hitta nån nu så att jag får uppleva det som jag så länge velat ha, och det är att känna att nån verkligen älskar mig! Inte familj eller vännerna, utan en annan människa. Jag får sluta med detta nu, annars kommer jag att börja böla.

Har ni nåt tips på hur jag kommer över honom?

Är vi evigt?

Ibland är livet orättvist...Vrf tänker man, är det hon och inte jag? Vrf ser ingen mig? Kanske är det så det ska vara, att man ska gå och längta efter denna någon som ska göra en helt knäsvag? Vad vet jag egentligen...Det enda jag vet eller hoppas på är att denna någon finns där ute och väntar på mig...Kanske inte bokstavligen väntar, men ni förstår säkert vad jag menar..

Likt ett hav, med stormande vågor

Som en äng, med blommor som dansar i vinden

Likt ett träd, som sträcker sig mot skyn

Längtan efter känslor

kan nästan bedöva en ibland

Likt den vita snön på taket

smälter jag inför dig

Likt en blank sjö

speglas jag i dina ögon

Kan jag älska?

Kan du älska mig?

Kan vi älska varandra utan dessa känslor

Stormande vågor, dansande blommor

känslor som vi ej kontrollerar

men som vi försöker manipulera

Likt en solnedgång och och upp igen

detta är evigt

Är vi evigt?


Cissi

Idag var Cecilia sjuk och det var väldigt tråkigt tycker jag. Det märktes verkligen att t var något som saknades, och fast jag bara har känt henne sen i augusti, så är hon redan en mycket kär vän:)

Jag lyssnar på Magnus Carlssons samlingskiva, är det bara jag som tycker om honom?

10 saker...

Kollar på 10 things I hate about you, och jag bara älskar den filmen! Dessutom så är det ett år sedan Heath Ledger dog, och älskade honom med. Sorgligt att han dog så ung, han var så talangfull...och snygg. men den dagen han dog, eller den dagen jag fick reda på att han hade dött, var jag på väg till bussen när jag hörde det på nyheterna, jag tappade luften, började gråta och sprang in till mamma och bara skrek: Han är död, han är död! Min lilla mamma förstod såklart inte vem det var jag menade, men hela den dagen var jag helt borta. Nu sitter jag här ett år och tre dagar senare, och kollar på honom i den film som jag först såg med honom, det känns lite galet.
Nu ska jag fortsätta se filmen, så ses vi imorgon! Puss


18.03

Ligger just nu i min gosiga säng hemma hos mamma, tillsammans med min nya dator! Det känns väldigt praktiskt at ha en bärbar dator. Imorgon är det skola, och jag vill verkligen inte gå! Det känns så tråkigt, fyra smålektioner mellan åtta och tolv, och eftersom jag inte har ryska imorgon, kan jag åka hem tidigt,  vilket är ganska skönt:)

Lite mer än en vecka kva tills jag blir 18! Jag längtar så mycket, för jag känner att den veckan kommer bli så bra. fyller 18, tatuering, ansiktsbehandling, släktkalas, och en massa presenter, och JAG BLIR ARTON!!!! Helt sjukt alltså!

Nu får jag fortsätta att städa, så hörs vi! Puss // irisgoo

16.41

Nu är jag hos min pappa och väntar på mat och dator. Håller på att säkerhetskopiera min dator, om det nu skulle hända något.

Ikväll blir det taco och Körslaget, och det var så länge sen jag såg det! Jag håller på Erik:) hade en trevlig kväll med ymme igår, vi pratade väldigt mycket om allt mellan himmel och jord. Vad ska ni göra ikväll?

11.31

Cecilia kom nu! Jag har tråkigt!

Sitter i skolan och ska göra det en timme till innan jag börjar mina två sista lektioner, och slutar tio över fyra. Ska hem till Emmy efteråt och bara ha en helkväll med henne, vilket ska bli mysigt. Hennes mamma och styvpappa är bortresta, så därför är hennes mormor där lite för att hjälpa henne med lillbrorsan, och hennes mormor är så söt! Hon ska laga mat och sånt till oss! Tack lilla Lena:)

Jag saknar min bror:(

Gratis godis?




Nån som lika mycket godisgris som jag? Gå med i gratisgodis.se, där det är jättelätt att samla poäng som man sedan kan omvandla riktigt godis som du får hemskickat alldeles gratis! Bra va?:)


19.01

Idag är det 1 år sedan Heath Ledger dog...Jag är ledsen. Han var en av de bästa enligt mej. Därför ska jag imorgon kolla på 10 things I hate about you tillsammans med Emmy. Diskuterade politik med henne precis och vi är överens: De blå partierna kan ta sig nånstans där solen inte skiner! Rösta rött för att få ett mer demokratiskt Sverige och sudda bort alla klasskillnader, som de blå bara gör större och större!!! Och gå inte med i NATO! Det är ju bara skit!

Vilken politisk "läggning" har ni?// irisgoo

10.37

Sitter här i skolan och väntar på att lektionen i engelska ska börja, vilket den gör om tjugo minuter. Ska gå till Max och äta med kära Elin efter det. Måste till polisstationen idag och lämna in nycklarna som jag hittade i lördags, när jag gick på stan....Mitt i natten i högklackat...Jag rekommenderar inte det!

Vad ska ni göra idag?// irisgoo

Laptop 20.17

Ganska najs dag, om jag får säga det själv. Har varit i skolan och hemma hos Emmy. Leonor var också och vi diskuterade hennes killproblem. Får hoppas att vet vad hon vill innan det går för långt.

Igår fick jag reda på att jag ska få en laptop i 18-års present av min pappa! Alltså kan jag ta med den överallt och blogga närsomhelst!! Ska även få tatuering av honom, på min födelsedag vilket är om två veckor. Jag är så nervös!!

Måste göra mina läxor nu, puss// irisgoo

Öppet Hus!

Nu sitter jag och väntar på att Öppet Hus ska börja, och jag vill bara hem! Enda anledningen att jag är här, är för att jag ska få en biobiljett, så att jag kan ta med Cissi på en bio/barnledigkväll. Efter hennes mysiga fika måste jag bjuda igen och vad passar bättre än en kväll med moi, bio, popcorn och läsk?

En minut kvar....eller nä, nu är den fem....

Ses ikväll eller imorgon bitti, puss// irisgoo

18.22

JAG HAR MENSVÄRK!!!! HJÄLP MEJ NÅN!!!!

Cissi 16.11

Hej! Skolkade från sista lektionen för att åka hem istället. Men innan jag åkte hem, fikade jag med Cissi( hon bjöd), och det var jättemysigt. Vi åt morotskaka och drack citronvatten. Vi satt där inne på Snuggles, i varsin fåtölj, och det kändes så bra att sitta där ensam med henne och bara snacka en massa skit. Pussar till Cissi<3

Har precsi läst igenom mitt arbete om Ryssland, för jag ska ha redovisning imorgon, vilket inte känns särsklit lockande, men det måste göras. Ska kolla på SATC och äta chips, det är jag värd.

Ha det fint// irisgoo

19.35

Skola imorgon, oh jag ser inte fram emot det särskilt mycket om jag säger så. Har lång dag+ en tre timmars håla, och eftersom jag bor så långt utanför stan kan jag inte åka hem. Får antagligen läsa psykologi och boken i svenska, som jag ska h läst ut till vecka 5 och ha ett utkast till den också. Ska nämligen skriva en läsupplevelse.

Andra saker som jag ska göra i veckan är att vara med på Öppet Hus( Österportskolan i Ystad) om någon är intresserad? Jag ska gå runt där, ge information och föröska att inte snubbla på ordet "induviduellt". Vilket påminner mej om att jag måste lämna in mina val senast på tisdag.

Ska fortsätta att se SATC, så ni får ha det så bra. Nån som har något bra förslag på nån ansiktskräm som man kan ha på natten? Min hy tar sån stryk av allt smink.

Ciao!// irisgoo

Fest

Ja, det var då fest igår, och jag får ju säga det att det var den bästa festen jag någonsin har varit på! Vi hade kul i två och en halv timme, sen blev vi helt plötsligt utslängda av en tant, som sa att vi skulle ha varit ute redan vid elva! Helt sjukt. Tyvärr hade mina kompisar fått fel info, så festen slutade ganska snabbt. Men jag och två andra tjejer fortsatte vår fest på stan. Så, där gick vi, tre 17-åriga tjejer, lite på luven, genom Ystad, in på Max för att kissa. Vi satte oss där senare, och pratade med några av mina kompisars kompisar, och jag frågade hela tiden efter klubbor. Jag hittade ett par nycklar lite senare, är vi gick genom stan, får väl antagligen lämna in dem till polisen imorgon. var hemma vid två, och då var jag trött, men ändå inte. Men det var en trevlig kväll!


Puss!// irisgoo


Tada!




Har precis duschat och fixat mina naglar, så nu återstår bara det roliga, nämligen att klä på sig oh sminka sig. Men det får bli om några timmar. Klockan är inte så mycket ännu, och jag måste hinna äta lite mat innan också. Har hunnit se några avsnitt av Sex and the City, och jag är nu klar med säsong 5...Alltså bara 20 avsnitt kvar innan jag får börja om igen:)

Något annat som också är ganska kul, är att jag ser att mitt läsarantal har ökat och det är väldigt kul, så fortsätt läs min blogg, det uppskattas!

Vad har ni för planer ikväll? Jag ska då på födelsedagsfest, och det var så längesen jag festade! Och för att få mej i rätt stämning spelar jag en massa musik som får adrenalinet att pumpa!

Vi ses kanske senare, eller imorgon....om jag orkar, puss!// irisgoo

P.S. Såhär ser jag ut!

Dansa,dansa

Tack för fina kommentarer, det uppskattas verkligen! Vaknade vid elva och känner mej väldigt redo inför kvällen! Jag ska bara dansa och kul tills jag stupar och min kära styvpappa får komma och hämta mej, haha. Har hunnit spela lite Guitar Hero, och det är ju så himlans kul! Måste tyvärr städa idag, för jag tror nte att jag kommer orka det imorgon.

Hoppas ni får en trevlig dag, puss!//irisgoo

Dina andetag....

Jag sträcker mej efter dina andetag

Men du är inte där

Drömmer om nåt som inte existerar

Kommer ihåg minnen som aldrig funnits

Påhittade för att döva ensamheten, inte för att hjälpa

Dödar långsamt mej

Med gift som inte kan sugas ut

Letar efter det som kommer

Och gömmer det som inte skulle hända

Let´s dance nu, puss// irisgoo


Nitlotter

Han hade tydligen redan tjej...Jag har visat TYDLIGT vad jag vill, men den jäveln, har inte sagt något om sin tjej...Känner mig lurad och fruktansvärt sårad...Jag orkar inte med nitlotter längre. Ge mig nåt äkta....

Vända sig...

Idag såg jag honom, men vände mig om.......Har väl egentligen ingen anledning till att göra så, men det bara blev så. Jag vill inte att han ska vinka tillbaka och le när jag ser i hans ögon, att han menar något annat...Vet inte vad jag ska göra, ta tjuren vid hornen eller sluta tänka på honom?

Nej!

Imorgon börjar jag skolan igen, och jag orkar verkligen inte! Men jag ska ta mig i kragen och klara denna terminen också...Bara tre terminer kvar...

Har spelat Sims 2 hela dagen och nu har jag ganska trött. Ska upp vid sju imorgon, vilket jag inte ser fram emot. Men det enda positiva är nog att jag får träffa alla härliga och mindre härliga människor igen. måste även köpa en ny kalender, och sedan måste jag ringa min morbror i veckan. Tänkte åka och hälsa på honom och lite kusiner:)

Hörs imorgon, eller senare ikväll//irisgoo

Ont....

Varför gör det ont, när inte borde göra det?

Guitar Hero!

Hej allihopa! Glöm inte att lämna en trevlig kommentar när ni besöker min blogg. Känns ganska meningslöst att ha en blogg om ingen kommenterar den, eller hur? Har precis spelat Guitar Hero, och det kan nog vara det bästa tv-spel jag någonsin har spelat, och jag är bra på det enligt mina systrar, vilket jag är glad för. Emmy loggade precis in på msn, och jag måste få en liten uppdatering av hur det var i "Skogsmulleland", så ta han om er, och glöm inte: Lämna kommentarer!

Godnatt, puss//irisgoo

Wii

Idag kommer Emmy hem idag och jag lyssnar på "Sex on fire" med Kings of Leon. mycket bra faktiskt. Har inte gjort så mycket idag. Kollat Veronika Mars med min sjuka lillasyster och spelat Wii, och det var kul. Ikväll Let´s dance, vet inte riktigt om jag ska se det eller inte...Börjar nog bli lite trött på det...Får äta en massa godis och klaga på alla kändisars kläder och hur dem dansar, haha.

Imorgon kväll ska jag ha Singstar kväll med några människor som jag har känt i tio år! Emelie, Jesper, Simon, Kim och Emmy. Alla dessa människor utom Jesper, brukar jag träffa för att kolla film och liknande. Men det ska bli trevligt att snacka lite med Jesper. Det var ett tag sedan:)

Storstädning!

Gud, vad jag var trött igår! Somnade efter Grammisgalan och vaknade kvart i tolv i förmiddags! Det var längesedan jag sov så länge, men det var väldigt skönt. Grammisgalan igår var ganska okej, kanske mest för att Takida öppnade galan med låten "Curly Sue"? Jag satt och småskrek i soffan, och min styvpappa Roger satt och höll för öronen, haha. Fick precis ett meddelande från Takida, och där stod det att Takida ska spela på Hultsfredsfestivalen i juli detta året!!! Jag vill dit! Någon som vet hur mycket det kostar?

Jaja, idag ska jag försöka städa lite, så det inte blir så mycket på söndag när jag ska göra min första Storstädning, som min kära mamma gillar att kalla det. Damma, plocka undan, dammsuga, byta sängkläder och tvätta golvet. Men det gör jag alltså på söndag, eftersom måndag är min sista lediga dag innan helvetet börjar igen, alltså skolan!

Nu ska jag nog gå och göra en toast, börjar bli lite hungrig igen, haha


Äta bör man, annars dör man//irisgoo


Grammisgalan

Ojdå! Jag somnade, tihi. Ja, så fort jag hade ätit lite, läst min kära Chic och myst med katten, somnade jag. Men det är klart, har inte sovit mer fyra timmar inatt pga den fruktansvärda blåsten! Jag hatar när det blåser, och det låter fruktansvärt, så jag låg i min säng från 03.18 till 06.30, innan jag somnade, och klockan ringde 07.15. Skulle nämligen in till Ystad idag och äta frukost med CiCi, och sedan gå och klippa mig, vilket var jättehärligt! Och sen kunde jag inte motstå att gå på stan en runda och såklart hittade jag en t-shirt. Dumma mig! Jag måste börja spara, men det ska jag göra från och med.....NU!


Snart är det Grammisgalan, och jag håller tummarna för mina älsklingar i Takida:) Dem är inget annat än ren kärlek för mig, och det vore inte mer än rättvist om de vann något pris. men om de nu inte gör det, kommer dem uppträda, och det gör dem fantastiskt! Deras nya album kommer ut i maj, och jag kommer vara först med att köpa deras skiva, det lovar jag!


Ha en trevlig kväll!// irisgoo


Nu är det klippt!

JA! nu har jag äntligen klippt mig, och det blev faktiskt riktigt bra, om jag får säga det själv:) bild kommer senare, för just nu väntar Chic och mys med lilla katten

Tjingeling!//irisgoo

Kusinen

God förmiddag! Jag har sovit så himla gott inatt och även fast jag har en kanin som gillar att skutta omkring tidigt på morgonen har jag kunnat sova. Och har ni smakat den nya yoggin från Skånemejerier med vanilj och chokladbitar? Om inte, så spring till närmaste affär och köp! Jättegott, och perfekt för den som är lite sockersugen på morgonen:) vilket jag alltid är. Idag hade jag tänkt att städa lite, för att mitt rum börjar se ut som ett tredje världeskrig och det är inte så kul.

Har lyssnat på Good Charlotte nu på morgonen, och gud som jag har saknat dem! Har inte lyssnat på de hur länge som helst, eftersom det har dykt upp så mycket annan musik som jag bara måste lyssna på.


Nä, nu måste jag gå. Min kusin är här så jag får passa på att leka med honom innan han åker hem!


Lev livet!//irisgoo


Han där ja....

Jag fryser! Mina fötter har förvandlats till isklumpar och mina händer finns inte längre, känns det som. Mitt element funkar inte och därför måste jag välja mellan att ha svinvrmt eller jättekallt. Jag väljer jättekallt+ ett antal filtar om mig, för att jag inte ska fastna nånstans. Jag gillar värme, men inte för hög, och speciellt inte i ett rum som är jättelitet. Nä, då kan jag istället ha filtar eller krypa ner i min säng, och jag slår vad om att nu när skolan snart börjar kommer jag vara så stressad att jag inte kommer märka av kylan.


Jag pratade med min kompis Joel idag och vi diskuterade kärlek, och ibland kan han faktiskt vara ganska gullig, fast han inte försöker vara det eftersom han är som han är. Han är inte så mycket för sockersöt romantik som jag är men två gånger lyckades han faktiskt få mig att le. Första gången var när jag frågade honom hur han skulle beskriva kärlek. Och då sa han, att han inte visste och inte trodde på det, men att det nog hade ändrats. Hm kan det ha och göra med en viss Emma? Skulle nog tro det. Och sen kom vi in på homosexuella och då sa han att homosexuell kärlek kändes mer på riktigt eftersom de måste kämpa mot alla fördomar och annat som har med homosexuella att göra. Så detta visar då att Joel inte är känslokall utan väldigt gullig, fast han inte vill det, haha. Men det är så han är, och vore han inte så, hade vi nog inte varit så bra kompisar som vi faktiskt är.


Love is in the air// irisgoo


Kärlek till er

Igår kom snön till Skåne. Jag höll på att börja gråta, men imorse såg jag att det inte var fullt så mycket snö som jag befarade. Och så länge det finns snö, finns det hopp om inte så stora klimatförändringar!


Idag kommer min kusin André och ska sova över. Han är mitt lilla troll vare sig han vill eller inte:) och att en av mina kompisar firar tre månader med sin påg idag, så måste jag givetvis gratulera dem, grattisgrattis! Jag vill också fira tre månader....


Lilla du

Att förlora sina vänner är aldrig kul. har precis börjat få kontakt med en av mina gamla vänner igen efter ett långt uppehåll, eller vad man nu ska säga. Vi hade helt enkelt inte så mycket att säga till varandra längre, och att vi började gymnasiet hjälpte inte, och tyvärr blev det en sådan relation, ja vi träffades då och då, ringde nån gång, inte mer. Men nu helt plötsligt har min kompis börjat fatta, tror jag, att det inte bara är upp till en person att hålla en relation levande, utan den kräver vård av båda parter. I och med detta, har jag nu istället börjat förlora en av mina första kompisar som jag fick när jag började gymnasiet. Kanske beror det på den krävande miljön i skolan, som verkligen pressar en tills man inte har nåt vett i skallen kvar, och detta gör då att all agression man har mot skolan lägger man istället på sina kompisar. Och tyvärr har detta gjort att vi, min kompis och jag, har börjat irritera oss på varandra, och nu inte pratar med varandra så mycket, vilket känns väldigt trist. Jag skyller mycket på skolan, eftersom vi träffas konstant varje dag, fem dagar i veckan, mindre än tio månader om året. Är det konstigt att man bara vill döda varandra efter en termin? Men det är helt klart sorgligt att det ska behöva gå så långt att man inte överhuvudtaget träffas på lov eller liknande. Kanske behövde vi båda två lov från varandra, för att sedan vara som förut. Faktum är att jag saknar henne..... Så om du nu, min kära vän läser detta, så vet du att jag saknar dej<3


Touch the earth, stay a while// irisgoo


Cassandras hår!

Hejhej! Har precis varit ute och gått med två av mina systrar+ en liten vovve som heter Ozzy. Det var verkligen svinkallt! Jäkla Skåne! Ibland blir jag så trött över att bo härnere. Klart att det är kallare i Norrland, men det blåser fan inte lika mycket däruppe som här nere i lilla Skåne. Och bara tanken på att den andra hunden också behöver gå ut snart...nä usch! Vet inte om jag klarar pressen, haha.

Min pappa var här och lämnade min lillasyster idag, och det var ganska trevligt att träffa gamilngen igen. det var ju ett tag sen, men det är mitt eget beslut, vilket var bäst både för honom och mig. vi kommer bättre överens om vi håller oss ifrån varandra och bara träffas ibland. Jag tror vi tjänar på det båda två.

Jag ska äntligen klippa mig! På onsdag gäller det, och jag ska helt klart visa hur det blev, hihi:) Cassandra ska inte längre se ut som ett troll, och det ska bli skönt.


Rosor är röda....och mycket mer// irisgoo


Katten


Har precis kollat på filmen " En julsaga", och jag måste nog säga att den är den bästa julhistorien som någonsin har skrivits! Och att mysa med min katt och kolla på film, är nog bland det bästa jag vet:)

Skola

God kväll alla! ( om det nu är nån som läser). Som sagt har jag varit sjuk i ett par dagar nu och har inte haft orken att starta min dator och skriva något. Men jag ska försöka åtgärda detta, eftersom jag nu mår bättre.


Börjar skolan om lite mindre än två veckor, och det känns ganska skönt att jag har lov lite längre än vad jag brukar. Men ja, snart är det en ny termin som börjar och jag är inte så säker på om jag är så sugen på att göra det. Tre terminer kvar, sen springer jag ut från skolan för att aldrig återvända. Det lät väldigt dramatiskt, men det får det lov att göra. Jag är så trött på att gå samhälle med inriktning kultur. Kultur är ju tråkigt! Vad tänkte jag med när jag valde? Tur är ju att jag kan välja kurser och sånt som inte har med kultur att göra. Så nästa läsår tänker jag inte sitta med näsan i en bok hela tiden utan faktiskt göra något mer kreativt:)


Ha det bra!// irisgoo


Sjuk...

Har tyvärr inte kunnat skriva pga att jag har haft feber och har bott i min säng. Min nyårsafton blev ganska trist, eftersom jag var sjuk även då och hade jättehög feber, så det var inte så kul. Hur var er nyårsafton?

RSS 2.0