Kysst av spriten

Har precis sett programmet Kysst av spriten som går på SVT, och jag måste bara säga att det var ett riktigt bra program! Jag kände igen mig jättemycket, kanske mest i realtionen till min pappa, som kanske inte är den bästa, men vi försöker jobba på den, fastän min pappa vägrar inse att han har problem. Jag tänkte använda mig av programmet till mitt PA som är om alkoholism. Så är ni anhörig till någon som har problem, eller om ni själva har problem, ta kontakt med AA, Al-anon, ACOA eller NA om det är drogproblem.

Man uppskattar att en halv miljon svenskar har en nära anhörig som har någon sorts missbruk, och alla dessa måste bära på detta som fortfarande innebär SKULD! För att det är så man känner, skuld och förnedring. Jag har också känt så, men nu efter att jag var på Nämndemansgårdens familjevecka har jag insett att det inte är något att skämmas över!

Nu ska jag inte säga för mycket om mig själv, men jag har gått igenom ett helvete, mycket pga min pappa. Men man kan lära sig att hantera det på rätt sätt och vända det till sin fördel. Det vet jag att jag håller på att göra nu!

Puss o kram alla!♥

28 september

Idag bar det av till Ystad för ett snack med banken och plugga körkortsteori. Fick en impuls att smsa Rebby vilket jag faktiskt gjorde. Hon kom till biblioteket och vi pluggade innan vi gick till Espresso House och intog en fika som heter duga! Jag käkade en grillad panini med ost och skinka, varm choklad med grädde och marshmellows, och sedan cheesecake på det! Efteråt hade jag körlektion. Stack hem till Rebby på en snabbvisit och nu ligger jag här och lyssnar på mina älsklingar♥

Borde skriva min PA-plan, men nej, orka det!



Jag har saknat dej!♥

090927

Här ligger jag i min säng efter en riktigt jävlig vecka! Ska sova lite längre imorgon, men tyvärr måste jag in till banken för att lämna in en faktura imorgon och fixa internetbank. Dessutom ska jag övningsköra! Hoppas på en betydligt lugnare vecka!

Lyssnar på Takidas nya album, "The darker instinct", sjukt bra tycker jag! Biljetterna är bokade, så den 27 november får jag äntligen se mina älsklingar igen!♥

Ska kolla lite Smallville snart, godnatt!



Takida-08

090926

Igår var det fest och jag blev naturligtvis så full att jag var tvungen att åka hem ganska tidigt. Har varit bakis hela dagen, varit riktigt hemskt! Martin var här och hälsade på en stund. Behövde prata med honom om en del saker.

Tänkte gå och lägga mej om en stund, godnatt!♥


090920

Snart är ännu en helg slut, och en ny vecka knackar våldsamt på min dörr! Jag vill inte ha en ny vecka, men så är det! Har ju som sagt piercat min läpp, och den är väldigt svullen, men ser ändå ganska bra ut.

Min boy sov hos mig i fredags och det var så mysigt så!♥ bästa som har hänt mig på länge.

Imorgon ska jag göra lite läxor och sånt i skolan, har fullt upp den här veckan, får hoppas att jag orkar med både skola, vänner, pojke, teori, konfirmation och ta hand om min kära piercing! Belöningen( eller straffet) blir fest på fredag i Sjöbo, och om jag har förstått det rätt kommer mina hjärnceller att försvinna väldigt snabbt! Låter som en riktigt alkis nu, men ser faktiskt fram emot att festa till det på fredag. Lördagen är en annan femma, då får det bli lite Ben and Jerry. Min boy ska ha utflyttningsfest på lördag, men jag får se om jag orkar gå!

Ska se om jag hittar nåt gott att äta nu! Puss o kram!♥


090917

Ännu en dag är snart över, om nån timme är det bedtime! Ska bli riktigt skönt att sova och sedan vakna upp och tänka: FREDAG! Fredag, går inte så länge i skolan, en helg att sova, och dessutom kommer min boy hem till mej imorgon, vilket ska bli trevligt men nervöst! Har saknat honom så jäkla mycket, har inte setts sen i måndags! Men man får väl längta lite efter sin vän?♥

Har precis kollat klart på "True blood", och jag bara gillar den serien mer och mer. Alexander Skarsgård var med nu, and I love him!!! Så fruktansvärt snygg alltså, blir ju helt till mej!

Nu måste jag duscha, puss o hej!

090915

Idag blev jag spådd med tarotkort, och det är verkligen läskigt hur bra det stämde! Men speciellt läskigt var det när hon drog upp kärlek. Att jag måste våga, vilket jag kanske inte gör. Han är väldigt romantisk, det är inte jag. Jag har svårt med sådan intimitet, och med honom känns allt så rätt! Men ändå känner jag mig helt vilsen! Jag har aldrig känt så här förut. Det låter jätteklyschigt, men så är det verkligen, jag känner väldigt starkt för honom...♥

Ska snart till Emmy, och sedan blir det ungdomscafé. Ska bli ganska trevligt faktiskt, och dessutom ska jag hjälpa till med de nya konfirmanderna varje onsdag. Eller kanske inte varje, men nästan♥


090912

Ja, fjärilarna i magen vill inte lämna mej ifred. Känner mej så otroligt lycklig, det går knappt att beskriva! Varje gång han kysser mig, blir jag helt vimmelkantig och varm i mitt hjärta! 11 september 2009, helt underbart!♥

Imorgon ska jag städa, plugga och följa med Daisy till kyrkan, hon ska ju konfirmeras nu! Annars blir det nog en ganska lugn dag imorgon, om inget oväntat händer.

Ska läsa och lyssna på musik nu, puss o hej!



Fell in love with you tonight♥

090909!!!

God kväll! Idag var jag i skolan för lite kemi och svenska, ganska tråkigt, but that´s the way it is! Efter det gick jag och hämtade min storebror Martin, han skulle kolla vart jag går nånstans så han kan hämta mig fler ggr när vi ska fika. Vi fikade på bokcafeét och som den sanna bror han är, så betalade han min fika, så jag fick snällt äta upp:) Vi pratade om allt möjligt, och när jag då berättade om killen jag träffar, blev han helt svart i blicken! Han är lite beskyddande mot mig, men det är bara gulligt!

Hade körlektion efter fikan, gick ganska bra. Martin körde hem mig sen, och stannade ett tag för att hälsa på alla i familjen, väldans trevligt! Min bror är så BRA!!!

Nu ska jag läsa och sedan sova, puss o kram!♥


Min fina bror!♥

6 september

Igår var det fest för Nadia. Nu är hon 18, och det är ju kul. ville vara mer socila med henne men jag strulade men en kille i tre timmar eller nåt, och imorgon ska vi träffas! Jag är lite nervös, kanske för att jag vet att det kan bli något. Har smsat med varandra hela dagen och jag har det där pirret i magen. Tänk om det blir något?

Annars så har jag inte gjort så mycket, städat lite, duschat, pratat med pappa. Är sjukt trött nu, och jag funderar på om jag ska gå en runda eller sova en stund. Först ska jag i alla fall se om jag kan hitta något om Tjernobyl-katastrofen och om Sveriges sida om kärnkraft. Spännande, eller hur?

Puss på er, mina få men kära läsare!♥


4 september

Ny kväll, ny hårfärg! Ja, kära läsare(om jag nu har några?) jag har blivit svarthårig. inte riktigt enligt mina planer, ville egentligen ha en mer mörkbrun ton, och såklart tänkte jag: Jamen, svartbrun det låter bra, jag testar det. Mitt hår blev svart, väldigt svart. Men fint, faktiskt.

Tänkte lägga mej och läsa lite och lyssna på Tracy Chapman, så godnatt på er!♥



Ett minne blott....håret alltså!

3 september

Ja, nu är ännu en dag till ända, och snart ska jag lägga mig i min sköna säng. Visserligen är klockan bara tio, men jag är så trött efter denna dag. Första dagen jag hade alla lektioner, och oj vilka lektioner det var: miljöpolitik, litteraturvetenskap och körsång. Sjöng som en kråka men hon verkade ändå ganska positiv, vår kära körlärare. Hoppas jag kan öva upp min röst tillräckligt mycket innan det är dags för lucia, för tydligen är det något som vi ska göra. Vi behöver inte, men sist jag gick lucia var i sexan och då sjöng jag solo.

Inte så mycket annat som har hänt idag, ska färga mitt hår imorgon så det blir härligt till på lördag då det vankas både återträff på NG och sedan 18-års fest! Lovar att ladda upp några bilder från det senare.

Nu ska jag sova, godnatt!♥


Tillbax!

Efter att ha haft bloggen på is hela sommaren, tänkte jag nu börja skriva igen. Som innan kommer jag bara skriva om vardagliga saker, men även om andra viktiga saker som händer i mitt liv.

Har gått i skolan i snart en vecka och det känns inte som om jag har varit borta i nästan tre månader, utan högst en vecka. Tyvärr har skolan ett nytt system och det gör mig inte särskilt glad. I tre dagar har jag haft en lektion om dagen som har varat i 1 timme! Och ändå måste jag masa mig upp ur sängen varje morgon och åka in nån timme innan jag börjar, för att sedan sitta på lektion i en timme, och sedan vänta på en lämplig buss! Det är skandal på hög nivå! Jag hoppas att de resterande dagarna blir bättre, för jag måste ha något att göra.

Det är ju inte bara negativt, utan det finns fantastiska saker med. Jag har världens finaste vänner, som verkligen finns där för mig, ALLTID! Har aldrig riktigt tyckt om mig själv, och när jag ser något riktigt snyggt(kläder), tänker jag alltid att: Jag önskar att jag vågade ha något sånt. Och detta har jag då sagt högt ett antal gånger, och tills slut fick både Cici och Cissi nog! Vi gick in på Lindex, och de sa åt mig att plocka på mig allt jag tyckte var snyggt, och sedan prova det. Så det gjorde jag, och jag såg fin ut! Och det sa även CiCi och Cissi, jag blev så glad, och lite rörd:)♥ kanske vågar jag äntligen visa upp mig, precis som den jag är, istället för att gå och skämmas! Och jag bokade även tid till läpppiercing, så den 19 september 11.30 har jag ett hål...I min läpp...hjälp mig!




Mina och Emmys ben! ♥

RSS 2.0