Here I come!

Betyget kommer in imorgon, äntligen! CSN here I come!

Träffade Olof idag, satt och snackade konstant i två timmar, så jävla mysigt!



Olof och jag på min 20-års dag!

Städjobb?

Dagen spenderades halvt i sängen och halvt på kalas för en två-åring. Så rätt chill dag faktiskt. Väntar mig mejl från min lärare imorgon, nu ska jag fan ha mitt omdöme!

Återfall när det gäller rökningen, är så nervös inför CSN!!! En bra sak är att jag blev erbjuden ett städjobb hos min granne, 150 spänn i timmen, inte så illa känner jag. Kanske en timme i veckan, på en månad blir det 600= Pengar över till annat skoj!:)


Back in the game

Efter fyra underbara dagar i London och The Ark på Malmöfestivalen, känner jag mig peppad till tusen på att börja plugga igen!( Bara mina jävla lärare kan sätta in mina betyg och jag kan söka CSN). Nya kursen heter "Det lokala i det globala" och jag bara antar att det har att göra med "Den lilla historien i den stora" som dem har tjatat om så länge.

Min VFT är rätt så snart, och jag ska börja ha klassen ungefär halva tiden nu verkar det som, dessutom blir det information om sidoämne som börjar nästa termin. Blir väl svenska och matte jag ska läsa, I guess. Blir även bra när jag läser sidoämne för då gör Tobias det också. Tror det bara blir nyttigt för oss om vi läser olika saker, risken finns ju att vi slår ihjäl varandra den här terminen. Snart har vi fem månader tillsammans, så ja vad ska jag säga...Still going strong, men jag känner mig inte ny i gamet längre, haha!

Ska försöka bli bättre på att uppdatera här känner jag. Berätta om min vardag och sånt som jag gjorde innan. Håller även på att sluta röka nu så det kommer jag nog också skriva om haha!

See yàll!


RSS 2.0