18/12

Jävla skitdag! Punktering på bussen, ingen utställning i Malmö, dåligt väder, ingen Avatar pga det och därför ingen Elin heller....Tittade på Titanic, grät hysteriskt, ätit massa godis, tänker på Ruth, begravning den 8 januari, kollar SATC, planerar att gå och lägga mig tidigt.

Hoppas på en förbättring av vädret imorgon så det kan bli pulkaåkning för hela slanten! Jag behöver en sup....en stor en!



Sötaste, finaste Elin♥

Den "rätte"

Har aldrig trott på "den rätte", men efter en kommentar förra veckan, börjar jag undra om det kanske finns "den rätte" där ute nånstans. I så fall vet jag redan vem denne rätte är...ganska sorgligt med tanke på att jag bara är 18 år och bara har ett fem veckors förhållande bakom mig, men jag bara vet det...förstår hur dem människorna som säger att de har hittat den rätte....fy fan säger jag...

Ruth 1913-2009♥



091204

Är helt mållös! Calle Kristiansson gick vidare till final, nu väntar vi med spänning på vem som ska stå med honom nästa fredag i Globen. Hoppas på Erik, men är så jäkla glad över att min lille Calle gick vidare. HEJA!


RSS 2.0