Skolavslutning

Då har det varit skolavslutning, och den var väldigt kort men fin. När vi satt där i aulan så sa Elin att detta var vår sista skolavslutning...jag blev helt ställd...visst har jag pratat om det, men det är en annan sak när man väl sitter där, och plötsligt inser att: Fan, det är sista gången jag kommer sitta här och tänka att jag kommer tillbaka efter sommaren...Trean till hösten, och nästa år tar jag studenten...Wow

Ikväll blir det middag med 13 stycken från klassen, plus Theo-bus, och det ska bli väldigt trevligt. Ska försöka komma på ett bra tal, för jag tror att de andra skulle uppskatta det...Men sen gillar jag även att förödmjukas, så därför gör jag det!

R.I.P

Nu är du borta....hoppas vi träffas nån gång...

Tequila

Imorgon kväll är det tequila-kväll, och jag är pepp som fan! Jag längtar jättemycket, och snart är det även sommarlov!

Sitter med sista uppgiften i KuHi, och jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.....orka göra något överhuvudtaget!

Ensam...

Ikväll när jag stod och duschade, kom jag på hur gärna jag vill ha någon i mitt liv, och hur ensamt det börjar bli att inte ha någon som man kan älska. Man borde vara nöjd med sina älskade vänner och sin underbara familj, men nu börjar det bli dags att ha någon annan i livet, än bara dem. Jag vill bara känna hur någon älskar mej, och jag älskar någon tillbaka. Nu får faktiskt hon/ han komma, för jag känner mej så jäkla ensam!

RSS 2.0