Hemma!

Nu är jag hemma från Siesta! och jag hade det vansinnigt kul! Jag var full, men det var väldigt kul, och det var verkligen en upplevelse!

Idag är det Mors-dag och vi ska till mormor om någon timme, vilket ska bli kul:)

Siesta!

Imorgon är det Siesta dags, och jag vet inte om jag är särskilt pepp på det, men det är många bra band som jag vill se, så det blir nog bättre när jag väl är där!

Orkar inte

Hatar KuHi! Jag förstår inte vad det är jag ska göra!!! Usch, jag orkar inte...

                                                                                                                                      jag sjunker.....

Homo, straight eller bi?

Nu sitter jag här och kollar SATC, äter chips och dricker cola som ett svin. Emelie och Emmy var här igårkväll, och vi hade det så där typiskt tjejigt. Vi snackade en massa skit och åt chips. När vi var ute på lekplatsen kom vi in på det här med homo, straight och bi. Tydligen så har en kille, som alla vet vem det är, i Löderup, gått ut och sagt att han är bi, och detta på fyllan. Och när han sedan blev konfronterad av en tjejkompis dagen efter, så sa han rakt ut att han är bi. När Emelie berättade det får mig, blev jag inte förvånad, vilket Emmy blev. Jag har länge trott att han var bög, men tydligen så är han bi, och att komma ut så på det viset, uatn att skämmas, när man bor i en sådant litet samhälle som Löderup, är verkligen coolt. när man bor som vi gör i Löderup, så vet alla allt om varandra, och man förväntas att vara något som de som iakttar en vill att man ska vara. När det sedan kommer fram att det inte alls är som man trodde att det var, är det inte bara enskilda individer som blir chockade, utan ett helt samhälle som är uppbyggt av familjer som har bott där i sedan urminnes tider. Därför blev jag så glad över att någon vågar att komma ut så öppet, som den här killen har gjort. Kanske kan han förändra Löderup?

Efter ett tag kom in på det här med fack. Vi är så beronde av att kunna sätta in människor i fack. Homo, bi, straight, alla måste tillhöra något fack. Vill någon att jag placerar mig i ett fack, då får det bli i fack bi, för att det är jag. Jag är bi, om man nu vill säga att jag är det, men med tanke på att 80% av befolkningen är "flytande", och skulle kunna tänka sig att ha ett förhållande med en person av samma kön, om all stämmer och om det är rätt tillfälle, så tycker jag att det inte vore rätt att säga att jag är bi, eftersom jag jag dras till både killar och tjejer, och med tanke på att nästan hela befolkningen är halv bisexuella, vad är jag i så fall? På väg mot ön Lesbos eller är jag halvgay? Klart att jag är halvgay, men om folk vill att jag ska definera min sexualitet, vad ska jag då säga? "Hej, mitt namn är Cassandra och jag gillar killar...men tjejer går också bra"? Hur ska man definera sin sexualitet, om man varken är straight eller homo?





Dikter



Det finns en chans till lycka
men det går via en väg
En väg som är så svår att nå
att endast de som kan, hittar dit
Vägen är fylld med krokar, och korsningar                            
Faller du för frestelsen
måste du vandra vägen tillbaka
Få lyckas, men alla vill dit
Inte genom fusk, eller för att man förtjänar det
Man måste lära sig det viktigaste av allt
 Att älska sig själv

         
                            

                                                                                                                                                        

Kanske kan inte du älska
Men jag kan
Vill inte spela spel
Är för ganmmal för det
Vill inte ha mitt hjärta krossat
det har redan hänt
Kanske kan inte du älska
Men jag vet, att du kan♥

Nej

Snart dags för min första körlektion... Jag är rädd!!!

Why?

Äntligen är konfirmationsfirandet slut, och nu ligger jag här i min säng, med katt, cola och dator. Ska försöka få klart psykologin idag, så jag kan fokusera på det andra sen:)

Maybe, you can´t love
But I can
Maybe I´m not the one
But you are
Maybe, we should try
But we won´t
Why?

BU!!!

Hur kunde tönten från Norge vinna?! Han sjunger om en saga som gör ont, och tramsar runt med sin jäkla fiol!!! jag är förbannad på honom och de som röstade. Om det fanns nån rättvisa här i världen, så skulle Island ha vunnit, hon sjöng underbart och låten var ganska fin, klänningen en katastrof, men det är en annan femma;) Malena var helt fantastisk, och vi ska vara glada för att vi kom i final, tack vare henne och hennes makalösa röst. Heja Malena!!!

Idag är det konfirmation som står på schemat, och jag är uppklädd upp till mina tänder. Snart kör vi, och det ska bli kul att se om min lillasyster och hennes grupp, kan slå det som jag hade på min konfirmation, haha:)

Ha en skön dag!♥


Ciao!

Sitter med min lillasyster och kollar SATC. Snackar sex och käkar mormors Philiadelphia-tårta, som är så god! I love SATC! Just soo you now:) Ciao!


Kalas!

Nu har det varit kalas, och Cissi och Theo var här, det var jättekul och alla blev helt kära i lille Theo:) Vi åt Hello Kitty-tårta, drack läsk och hoppade studsmatta. När de sedan skulle åka, blev Theo jätteledsen och jag lovade att jag skulle komma och hälsa på snart, vilket jag tänkte göra.

Ska gå öch säga hejdå till mina kära släktingar, puss så länge!♥


Sjuk:(

Jag är sjuk. Ska snart åka hem från skolan, för det känns som om jag håller på att få feber, och det är inte särskilt kul. Få missbruka Ipren när jag kommer hem till min kära mor. Puss och hej♥



Förlåt för suddig bild

Prov, prov

Priviet kära vänner! Idag är det då prov i ryska som står på menyn och jag överdriver inte när jag säger att jag är jättenervös!!! får jag inte godkänt på detta provet, då har jag IG i ryska steg 2. Jag har pluggat och pluggat, och känner att det sitter lite, men jag undrar om det räcker?

Samantha firas idag, så det ska bli kul med lite tårta, även fast jag har en halvtimme att snygga till rummet på innan de kära gästerna kommer. Och har jag tur idag, så kommer även Cissi och Theo. Fast Theo-bus är lite sjuk idag, så tror jag ändå att de kommer. Annars blir jag ledsen, men jag vill ju helt klart att lilleman ska bli frisk igen:)

Ska läsa igenom ryskan en gång till innan jag går till busshållplatsen, pussar!!!♥ 

Okej!

Dagen har varit någotsånär vidare och nu är det snart dags att hoppa in i duschen. Temadagen var helt okej, och fast vi bara var 12! från klassen idag var det väldigt trevligt. Bra diskussioner och inga sura miner, I like! Sedan bar det av hemåt, då jag satt och letade lite fakta till imorgon då vår debatt om olika länders miljöpolitik ska ske. Efter lite käk stack jag hem till Freja, coh det var lika trevligt som vanligt:)

Snart är det Criminal Minds och plugga lite ryska till imorgon. Puss♥



Bästa glassen ever!!!

Facebook

Sitter i skolan och väntar på att diskussionen om Facebook ska börja. Har precis sett en film hur det är att vara gay och att inte ha kommit "ut", men även Noaks ark har varit här och pratat om HIV.

Ha det bra:)

...

Nu får jag ett sammanbrott....

Härligt!

idag börjar jag halv två, alldeles ljuvligt! Sitter och försöker plugga, gosa med min katt och kolla på MTV samtidigt. Kanske inte så lyckat?

Borstade mitt hår idag, utan att ha haft det i blöt, det var helt torrt och det var inte svårt att borsta det. Kanske jag inte har så slitet hår? Jo, det har jag, vem försöker jag lura?

Nu ska jag plugga lite, puss♣

Ny header

Malena gick vidare som andra land till finalen nu på lördag. Gissa vem som kommer sitta spikad framför teven? Jag såklart!

Nu ska jag sova och jag hoppas att ni tycker om den snygga headern som min kära vän Elin har gjort åt mej. Puss till henne och er andra, sov sött♥


ESC!!!<3

Snart är det dags för semifinal i Eurovision song contest, och jag håller min tumme för att Malena går vidare till final, vad ska jag annars göra på lördag?

Imorgon har jag nästan inga lektioner, så jag ska passa på att plugga hemma, och försöka bli klar med både religionen och min nya analys av renässansen. Måste även plugga ryska, vilket jag har gjort varje dag i sen i fredags. Lite duktig är jag väl?


Religion

Nu har jag varit duktig, eller ja, nästan duktig. jag skippade ryskan, men jag har gjort väldigt mycket läxor, både ryska och religion. Gud så duktig jag är! Och titta, pga mitt religionsarbete fick jag tom till ett litet religiöst ord:)

Nu måste jag fortsätta skriva religionen, och imorgon är det nationella i matte:( 


Varför? hur?

Okej, nu är det såhär att jag har klagat på Johan Palm något fruktansvärt ända sedan han var med i Idol, och jag vet inte hur mycket galla jag har spytt över honom. Nu har han precis släppt en singel som heter "emma-lee", och jag tycker att den är ganska bra! Hjälp mig att dö, och det nu, snälla!

Skjuta nån!!!

Min pappa är en idiot, jag har menvärk och en massa jävla läxa. Jag är ihälstressad och vill bara gråta...eller skjuta nån!



Jag vill ha min ros nu!!!♥

Agyness?

Jag vill göra något med mitt hår, och jag är helt såld på modellen Agyness Deyn, så jag kanske borde klippa mig som henne? Jag älskar hennes stil och hennes hår är helt underbart, kanske borde jag satsa på det?






20.52

Snart, väldigt snart är det dags för Siesta, och jag är peppad till tusen! Det ska bli kul att sova i tält med elin och hennes kusin Emelie. Senare i sommar ska jag ju även till Frankrike:) nä, nu måste jag plugga, puss♥

varför känner jag fortfarande.....?


Sex on the phone

Emmy är här, vi dricker cola, äter godis, och lyssnar på E-Rotic. Sex on the phone är bäst, bara så ni vet!;) Jag borde plugga, men nej, det blir inte så...Kanske senare ikväll? 


Bio

Idag ska jag kolla bio med mamma, och filmen vi ska se heter "Wolverine", och eftersom jag tycker om X-men filmerna, så antar jag att jag kommer tycka om den här med!:)

RSS 2.0