Jag är....

Tydligen så blev det komplicerat. Ge mig en handbok på hur jag ska göra för att det inte ska bli fel, så det blir som du vill!

Brukar nöja mig med det mesta, men efter många år inser jag att jag får lov att tänka på mig själv och inte alltid anpassa mig efter alla jävla regler som folk sätter upp. Det viktigaste förhållandet man någonsin kommer att ha är med sig själv, så varför ska jag inte göra det så bra som möjligt för mig själv? Jag tänker inte nöja mig längre, jag vägrar fan att göra det! Allt detta har jag insett på den korta tiden från den dagen jag fyllde tjugo tills idag. Jag är VÄRD någon sin vill ge hela sig själv till mig och som jag vill ge mig själv till. Jag är VÄRD någon som inte säger åt mig hur jag ska vara eller göra. Jag är VÄRD någon som säger " jag älskar dig" istället för någon som säger att "Nu gjorde du det komplicerat"

Baby you´re a firework! Yes I am a fucking firework, och äntligen börjar mitt fyrverkeri att spraka. De har tänts och jag bara väntar på att allt ska fara ur mig. Livsglädje på högnivå och jag vet att det finns någon därute som kommer att ge mig allt, för att jag vill ge allt! Verkligen....ALLT!




It´s on

Okej, it´s on! ;)

Hur har jag...

Håkan Hellström! Hur har jag kunnat glömma dig?!


Vad händer med mig?

Vad händer med mig? Håller på att överge min älskade rock för att istället lyssna på typ Akon, Rihanna, you name it. Jag måste nog gå och kolla mig, eller så är det bara så att det är the partyanimal in me, som verkligen vill komma ut?

Morgon

Imorse bjöd jag på frukost men fick inte diska. Bra kompromiss

Ångrar mig!

Inte världens bästa dag. Ceasar har fuckat mitt bankkort. Shitmotherfuckerfuckshit

Världens bästa dag!

Världens bästa dag! Varit en kreativitetsdag idag på högskolan tillsammans med mina gt-kompisar, verkligen hur kul som helst! Fikade sedan med Sofie, Manja och Johanna, vilket är helt sjukt kul som helst. Ibland är det rätt najs att gå på högskola ;)

Ny låt som jag lyssnar på är Mumm-Ra "She´s got you high", mysfaktor på hög nivå!

Kent ikväll

Ikväll är det Kent-kväll, bara Kent och jag, underbart!

På fredag är det mys som står på schemat, bara han och jag(♥)


Sjuge

Shit, längesen, igen. Kanske jag inte skriver så mycket för att det inte händer något spännande i mitt liv? Men i alla fall, jag fyllde tjugo förra fredagen, och den helgen var minst sagt helt jävla crazy! Började i personalrummet på skolan, där alla ställde sig upp och sjöng för mig och jag fick en present av min handledare. Efter praktiken åkte jag raka vägen till systemet, fick ett grattis där också. Käkade middag hos min mor och lillan sjöng för mig, jag grät under hela tiden, så jävla fint!

Åkte senare till Cilly och hennes man, Cilly var redan full och ålade på golvet precis innan jag stack ner mot "stan" för att möta upp alla andra mysiga människor på Donna Gina, spriten flödade och jag var lycklig. Hamnade på nån efterfest med en riktig heting, vaknade upp bredvid Cilly och hennes man.

Lördagen sen spenderades hos lady AK, det var myyyyssss! Åkte senare till fredagens ragg och hade den mysigaste kvällen jag någonsin har haft.

När kom jag hem då? Söndagen den 6 februari 17.00, släppade jag in min packning, mig själv och hunden in i min lägenhet som mamma hade storstädat( ser inte lika bra ut längre, men jag jobbar på det) Alltså, gasen i botten hela helgen, så jävla bra!!!



Fick även världens bästa 20-års present, och nej det var inte borrmaskinen jag fick av Roger, utan en roadtrip med Cilly. Till sommaren åker vi till Öland i Josh Corvette och lyssnar på Firework med Katy Perry. Det är en bra plan.

Nu ska jag försöka nanna kudden, för ikväll är det party hos Daniel. Let your colors burst, kiss!

RSS 2.0