Färg i håret

Sitter här med färg i håret, mörk brun den här gången. Har nästan gått ifrån det svarta håret helt. Tecken på mognad kanske? Har slagit in presenter, ska snart handla och städa. Så jävla effektiv!

Jag börjar sakna mina vänner, väldigt mycket. Allt var så mycket lättare på gymnasiet, då träffades man varje dag, nu måste jag planera in när jag ska träffa dem. Jävligt jobbigt!

Göteborg!

Är en glad tjej idag, fast jag har mens, värsta mensvärken på flera månader! Men annars är jag glad. Får mina pengar från CSN nästa vecka plus att jag får mer redan veckan efter. Därför känner jag mig så lättad att jag kan köpa presenter till tre personer nästa vecka. Mimmie blir nitton, Elin(fostersyrran) blir ett och min älskade man fyller 22 år! Jag kan äntligen fylla på mitt kylskåp som gapar tomt för tillfället och jag kan köpa en helt ny garderob inför hösten!

Dessutom kommer jag och Tobbe åka till Göteborg om två veckor. Först Liseberg, sen sova på hotell och förhoppningsvis drar vi till Ge-Kås en sväng också!:D Kan man vara lyckligare än jag? Fan va den mannen gör mig lycklig!!!

Ett telefonsamtal:

Jag: Förlåt att jag är irriterad, men det är inte pga dig, jag har sån jävla mensvärk bara!

Tobbe: Det är ingen fara

Jag: Förlåt älskling, men jag har så ont!

Tobbe: Det är ingen fara säger jag! Jag börjar känna igen dina veckorutiner!


....verkligen inte

Vi har bråkat, eller ja det är mest jag. Känns inget vidare, men ja, ibland kan man inte hjälpa att man blir arg.

Skulle äta lunch med Jenny, jag och Tobbe. Jenny meddelade att hon inte kunde, men jag och Tobbe skulle ändå käka lunch. Helt plötsligt säger han att han har pizza hemma och att han hellre äter det. Jag blir jävligt arg! Klarar inte när man har planerat något och sen bara går det i kras!

Förklarade för honom och han säger att jag kunde ha bett honom att stanna... I´m not that kind of a girl!!! Jag tänker aldrig krusa, så är det bara.

Avreagerar mig genom att städa, men det känns inte bra....verkligen inte

RSS 2.0