2010-01-24

Många pratar om det bästa köpet dem någonsin har gjort. Nu ska jag berätta om mitt. Det är min katt Tezzy, även kallad gumman och bebisen. För 10 kronor fick jag en fantastisk och tillgiven vän. Under en av mina mörkare perioder, var hon den som jag kände att jag kunde ha nära. Varje kväll när jag grät, så låg hon brevid mig, och varje natt sov hon ovanför mitt huvud. Hon är den finaste katt man kan ha, enligt mig då. Snart två år gammal och jag blir helt överväldigad när jag tänker på hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag betyder för henne. I somras när jag åkte till Frankrike med min ungdomsgrupp, var jag borta i tio dagar. Samma kväll försvann Tezzy. Min mamma och mina systrar var helt utom sig när hon inte hade varit hemma på en vecka, så dem förberedde sig på att berätta för mig när jag kom hem, att hon var borta. Men natten innan jag kom hem, vem stod inte utanför dörren och jamade? Jo, min älskade Tezzy! När mamma sedan berättade att hon varit försvunnen, började jag gråta, hon betyder ju så mycket.

Nu ligger hon här brevid mig, och all kärlek som jag känner för henne är något utan dess like. Den här katten är helt underbar och jag vill aldrig vara utan henne!♥





2010-01-18

Kväll igen! Sitter i min fantastiska fåtölj, med en varm kopp te och lite pepparkakor, samtidigt som jag ser på SATC...för tionde gången! Sängen ser väldigt tilltalande ut, men innan dess ska jag se "Familjen Annorlunda" och "Spårlöst". Familjen Annorlunda gör mig väldigt illa till mods. Jag menar, så många barn, lite tid för varje, oändliga högar med mat, räkningar. Jag har inget emot familjer med många barn, men som jag känner, skulle jag nog tycka att det var jobbigt att försöka få ihop tid för var och en av dem. Det är bara min åsikt!

Jag tänker fortfarande på den där killen. Tror jag håller på att bli galen, haha!


2010-01-17

You knocked me down!

Träffade en kille igår hemma hos min pappa. Oftast kan man tycka att nån ser bra ut utan att reagera så mycket på det. Detta var inte fallet för mig igår. Jag såg honom, kollade in i hans ögon, sen satt jag förstenad och med munkalvel under hela tiden han var där. när han och min pappas hyresvärd åkt hem( hyresvärdens systerson), berättade min pappa för mig att killen sagt till honom att han tyckte att jag var SÖT! Jag trodde att jag skulle svimma när han sa det! Måste få tag på hans efternamn, sen blir det till att leta efter honom på FB. Hur hade världen sett ut utan FB?!

http://arrman.se/images/2010/tvling_69356926.jpg Tävla!

2010-01-12

Min bästa vän och min styvbror? Do we likey?  

E♥M=?




2010-01-11

Skolan börjar idag, men är jag i skolan? Nej det är jag inte. Vädret gör det för svårt att kunna ta sig till bussen, och jag som faktiskt ville till skolan idag! Inte för att gå på lektion eller så, utan för att träffa mina kära vänner. Så istället för det ligger jag i min säng ochn lyssnar på Hinder, som jag har haft lite fördomar mot, men som faktiskt är jättebra!

Imorgon händer det nåt spännande. Min bästa vän Emmy ska på dejt! Och det är jag som ligger bakom allt. Jag känner snubben väldigt bra, och imorgon smäller det alltså. Går det vägen berättar jag vem det är, gör det inte det, ja, då säger jag inget, haha!

Får väl försöka plugga lite idag nu när jag ändå är hemma:)

Love<3

Idag har jag haft en sån där "kärleksdag" kan man säga. Jag har tänkt på kärlek och kollat på fina dikter, så jag tänkte dela med mig av några av dem. Ganska korta men fina♥


Du - och ingenting annat
Livet är bara en viskning
Tiden har stannat
Du,du - ingenting annat


Hur kan jag säga att din röst är vacker
Jag vet ju bara att den genomtränger mig
och kommer mig att darra som ett löv
och trasar sönder mig och spränger mig
Vad vet jag om din hud och dina lemmar
Det bara skakar mig att dem är dina
Så att för mig finns ingen vila
till de är mina


Säg till om jag stör
sa han när han steg in
Du inte bara stör
svarade jag
du rubbar bara min existens
Välkommen!♥

RSS 2.0