Godis?

Gratisgodis.se är det snabbaste sättet att få godis på. Samla godisar och poäng genom att värva vänner, skriva om det på bloggen, eller ta del av olika erbjudanden som finns där! Kolla nu!


Sur!

Vad vill hon att jag ska säga, när det hon har gjort är för sent? Borde jag inte ha varit ärlig, och istället sagt att: Gud va duktig du är! Så himla modig! För det vet jag redan att hon är, men hon tror inte på det själv. Killen har nån på g, och hon satte sig brevid honom på bussen, ska jag då säga att det är bra? Det är för sent, hon borde ha agerat innan, för några månader sedan! Men nu när han har nån på g, är det helt plötsligt lättare att sätta sig brevid honom på bussen, bara för att hennes chans är borta? Istället sa jag att det var bra av henne, speciellt om hon någon gång hittar nån annan att tycka om, då kanske det blir lättare att ta kontakt.

Hon blev sur, för att jag inte tyckte att det var en sån stor grej! Jag trodde att hon inte tänkte på honom mer!

Hon är sur.....

Elinpelin

Idag ska jag hem till Elin och nanna kudden där, och det ska bli väldans trevligt tycker jag!

Igår var jag hemma hos Emmy och där blev det pizza, snack och även lite klippning av lugg, så att nu kan jag se bak när jag ska köra bil:) kvällen avslutades med en liten mysstund med min syster i sängen, vi pratade och lyssnade på Håkan Hellström, innan vi somnade.

Nu ska jag äta frukost. Har egentligen redan ätit frukost, naturgodis och coca-cola, men jag borde kanske äta nåt annat också!


Tack...

Just nu är jag väldigt ledsen över att jag verkar ha förlorat en av mina närmaste vänner, och det krossar mig verkligen. vi har känt varandra sedan vi var tretton, och visst, vi har varit stora ovänner, men på något vis har vi alltid lyckats hitta tillbaka till varandra. Tyvärr blev jag ju kär i honom, men han tog inte sig så hårt av det. Visserligen var det lite konstig stämmning när jag berättade det, och han sa att han inte kände samma sak, och jag kläckte ur mig något om att jag bara ville rensa luften och att jag hoppades att vi skulle fortsätta vara vänner, och han bara, visst. Sen dröjde det en vecka innan vi träffades igen ( påsklov), och då var allt som vanligt igen.

Anledningen till att jag kom att tänka på det nu, är för att jag la märke till att jag inte har pratat med honom på väldigt länge, senast tror jag det var när jag var hemma hos honom den 23 december förra året, och vi går ändå i samma klass! Och jag har gått och grubblat på detta väldigt länge, och frågat andra kompisar om vad de tror att det är som händer, men har liksom inte fått grepp om det. Förrän igår, när han och andra som har musikinriktning hade koncert igår, han spelade trummor, och jag kände mig sådär lite stolt för att han var så duktig, och plötsligt slog det mig: Vi har blivit äldre! Kanske har vi glömt bort hur tajta vi var på högstadiet, hur många gånger vi ville slå ihjäl varandra, men det var något som fick oss att säga förlåt till varandra ( för det mesta jag), men jag orkade inte vara osams med honom, utan jag ville bara att allt skulle vara som vanligt igen.  Just nu vill jag tillbaks till högstadiet när jag hade honom nära, för han är en av få människor som verkligen känner mig, och som jag kan berätta allt för!

Alla de gånger som han hjälpt mig, kanske inte tröstat, men peppat mig på sitt lilla egna vis, har stärkt mig. Speciellt i höstas när jag hade en djup depression, och dagen efter som jag var hemma hos honom, grät och sa att jag ville dö, att jag hade självmordstankar, så satt han där, spelade på sin gitarr, och bara sa så snälla saker och verkligen peppade mig genom att säga, att det var en fruktansvärt dålig idé, och han ville inte att jag skulle tänka såna tankar. När jag sedan skulle gå från SSU mötet, gav han mig en sån lång kram att jag var tvungen att säga att: nu får det vara bra, för jag höll på att börja gråta.

Han har varit en stor person i mitt liv, och detta inlägg kan verka löjligt, men jag måste få berätta om den här underbara människan som jag har fått glädjen att få känna, och fast vi har varit de värsta ovännerna, och jag har sagt att han är en sån idiot, så menar jag det inte.

Jag läste i en bok för ett tag sedan, och där skulle man tacka de människorna som hade haft en påverkan i sitt liv om man känner att nu är det dags att gå vidare, vilket jag inte gör, men jag tackar honom ändå, för allt stöd jag har fått och för att han har fått mig att tänka på ett annat vis... Så tack J....Tack♥

Matteprov

Jag har kämpat med matten idag, och det känns som om jag fattar, men frågan är om jag kommer klara provet med de små kunskaper som jag har? Tänkt så får jag IG! Jag klarar inte det en gång till....så jag tänkte såhär, för provet då, att jag skriver på alla de uppgifter som jag vet att jag kan och sedan försöker jag lite på de andra och hoppas på ett godkänt:) Bra tänkt Cassandra, som om ingen annan har tänkt på det tidigare?

Övningsköra

Idag har jag övningskört, och det var med skräckblandad förtjusning, men det kändes lite halvcoolt, att lilla jag satt bakom ratten:)

Imorgon är jag ledig och då ska jag plugga matte utav bara helvete! Det känns som om jag ungefär vet hur jag ska göra, men jag får nog kolla lite på det ikväll med. Tänkte spela Sims nu, puss♥


GI-macka

Nu har jag precis ätit två GI-mackor med ost och skinka, det var jättegott:) Jag fortsätter mitt SATC maraton och är snart klar med femte säsongen. Efter det måste jag läsa lite i min engelskbok "The graduate", och min recension på den skulle varit inlämnad för över en vecka sen. Men jag känner hur min energi kommer tillbaka och därför har jag bestämt mig för att bli klar med boken ikväll eller imorgon och recensionen SKA in på onsdag! Puss på er♥

Tjejigt

Solen skiner men som vanligt blåser det ganska mycket och därför är det ganska kallt ute. Har typ varit ute två sekunder idag, och det var för att kalla in Charlie. Sluta blåsa!!!

Jag har börjat missbruka SATC igen, och medan jag kollar på det så kollar jag i nån månad gammal ELLE. Känns ganska mycket som att Carrie och company har fått mig att inse att kläder är kul, och jag känner mig så där typisk tjejig. Eller kanske inte idag, för idag har jag på mig svarta, tjocka leggings och en av mina favorit tröjor som är u-ringad på både fram- och baksida, håret har jag uppsatt i en tofs, så kanske jag är lite tjejig idag? Men på tal om det här med tjejigt, så längtar jag tills jag har mer pengar så jag kan köpa en Ben and Jerry, en ELLE+en Chic tidning, och sitta ute på dagen och äta och läsa, för att sedan på kvällen ta på sig mjukiskläder för att kolla SATC. Det är tjejigt för mej!



Min favorit Ben and Jerry!

Kusiner

Glad påsk till er allihopa! Sitter på mitt rum med min dator och kollar massa SATC-avsnitt. Jag har faktiskt hjälpt mamma med att städa och jag har hittat mitt påskägg, så dagen är räddad. Om några timmar kommer Christian med familj och ska äta middag med oss. Såklart kommer kusinerna, Emilia, Linus och lilla Mira!♥



Mira♥

Blå ros

Somewhere over the rainbow kan vara den bästa låten som någonsin har gjorts, eller vad säger ni? Versionen med Doris Day är verkligen super!

Och jag börjar ju planera för min nästa tatuering och antingen blir det något på min fot eller en stor blå ros på ryggen, något som hedrar min mamma, för hon förtjänar något sådant. Jag har haft så många jobbiga stunder i mitt liv, och när allt har verkat hopplöst, har hon varit där, och hon har aldrig lämnat min sida!





Visst är den fina?

Älskar dig mamma!♥

Förföljare och feber

Ojoj! Längesen jag skrev men jag har haft lite andra saker för mig, bl a var jag och Emmy på Jägers i fredags, och det kändes som om man var på ett högstadiedisco. Förutom det var den tre tjejer som hade något emot mig, och förföljde mig hela kvällen, och knuffade mig så jag flög iväg. Och det ganska rejält, och det gjorde sjukt ont! Till slut så slöt vi upp med Emmys styvsyster Alex och hennes kompisar, och efter ett tag så försvann tjejerna. Antagligen för att Emmy pekade ut dem för sin syster och för att vi helt plötsligt inte var två, utan fem stycken istället! Musiken var bra och det var kul att dansa, men det var sista gången som jag går ut när det är 16-18 år....får bli 18+ istället i så fall:)

Tyvärr så har jag råkat på en fruktansvärd förskylning och har feber, så jag kan inte göra så mycket. Jag såg Titanic idag och den var lika bra som vanligt!

Puss och hej!♥

Jorden

Idag var jag hos mormor, det var kul. 130 inlägg har jag skrivit nu....

Allt är jobbigt, och jorden snurrar fortfarande..

RSS 2.0