Allvar 2

Nämen där ser man! Jag lyckas klämma in ett inlägg till innan jag ska sätta mig i skolbänken, för 3,5 år framåt. Jag har såklart varit väldigt glad över att jag kommit en på utbildningen som jag ville, men har haft lite tankar om det här verkligen är mitt yrke så att säga. Nu ikväll fick jag mitt svar och det är: JA! Klart som fan att jag ska bli lärare! Samanthas nya lärare är den typen av lärare som jag själv vill kunna bli om några år, nytänkande, lägger mycket vikt vid kommunikation och att man ska förstå det man lär sig. Responsen från föräldrarna var såklart blandad, men det är nog vad man kan vänta sig av lite äldre människor( jag säger inte att alla är så), men jag tror nog att hon kommer göra ungarna till mycket bättre människor och det dem kommer lära sig nu, har den nytta av när dem kommer i de högre årskurserna, det kan jag garantera. Är själv livrädd över skolan och flytten och alla dess jävla böcker som jag måste ha. Bibliotekskort i Simrishamn måste jag fixa dirr!

Ja, just det! Såg Sonic Syndicate i lördags, helt underbart såklart, dock fick jag nog en whiplash( hur fan stavas det?) av allt headbangande, är fortfarande lite öm:)

Och Elin, jag vet att du läser! Jag behöver en ny header, pallar du? Jag bjuder på nåt gott( jag gör det dock inte själv!) nä, jag kanske skulle kolla tågtider och sånt till imorgon, för då smäller det big time! Och en sak till! Hyvlade ost precis, i ena kanten blev där ett hjärta, liiiite sött!

Ska förhoppningsvis bli en mer seriös bloggare, eller nåt, dikterna vetifan när det kommer fler, men det kommer nog nån gång:) Höres imorgon ciao!




Allvar nu

Skolan börjar på allvar imorgon och ikväll ska jag på föräldramöte i Samanthas klass. Med mig tar jag min lärarkalender från Lärarnas riksförbund! Mest för att visa att Cassie is going serious! Tror att just nu förtillfälligt att ingen tar mig på allvar. Mörkt hår, lite för otjejiga kläder( vilket inte jag tycker, men det är ju Löderupsbor vi snackar om, ska alltid skvallra om något) och för att jag ser lite deppig ut för det mesta. Men här finns ju inget att le för! Nu borde jag gå på toa känner jag och sminka mig lite inför mötet!

Jagharingetbättreattskriva

Min veckoplanering( för den är så jäkla intressant):

Måndag: Städa, Ystad(?)

Tisdag: Registrering på Malmö Högskola

Onsdag: Jobba sista dagen

Torsdag: Alla!!!flickor ska träffas för att se Oscar Linnros( eller är det Lindros?) och Salem al Fakir på Malmöfestivalen.

Fredag: Gå och och dricka med Eriqa, dock inget bestämt

Lördag: Helgeåfestivalen med syster:) Sonic Syndicate, here we come!

Söndag: Vila


Horoskopdikt typ

KVINNAN I VATTUMANNEN!

Ingen behöver tvivla på att en kvinna som är född i Vattumannens tecken hör till Luftens element. Hon är rörlig, initiativrik och svårfångad. Hon är dristig stark och egensinnig men har en rättrådighet som hjälper henne hålla rätt kurs även om de som står henne nära ofta drar efter andan och undrar hur det skall gå med henne. när hon förälskar sig gör hon det passionerat och intensivt. Som den rörliga och intensiva människa hon är, kan det vara lätt att råka ut för fel man. Men vem är fel och vem är rätt man för henne?

Stenbocksmannen, i honom lugnet henne lockar
men endast på vänskapsnivå det funkar
Vattumannen skänker glädje och skratt
men konkurrensen blir alltid för mycket
Fiskemannen är inget att ha, han är alldeles för stum
Vädurenmannen dämpar hennes vilda liv
lyckan är där för att stanna
Oxenmannen ger både hat och kärlek
från passion till ren avsky
Tvillingmannen kan vara den hon väntat på
inget hinder, hindrar deras kärlek
Kräftmannen vill endast ändra, inte acceptera
adjöss med honom
Lejonmannen ger henne lyxlivet och skäna dagar
inget kan gå snett
Jungfrumannen blir hon helt tagen av
mean han är väldigt sval
Vågenmannen och hennes förhållande blir turbulent
men klarar de allt tillsammans, förblir det de två
Skorpionmannen, här blir det storm
hon måste akta sig!
Skyttemannen kan skänka henne lycka
kanske är han den rätte?

Jobbbbbbbbbb

Jag är trött. Har jobbat sex dagar...Slänger upp stjärntecksdikten en annan dag, ha tålamod!

Lådor

Hela mitt liv är nerpackat i lådor, det är dagens sanning!

Dagens mening: Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

RSS 2.0