Melodifestival

Jaha, då har snart nnu en dag gått, och nu är det kväll. Vaknade imorse av att min syster Caisa kom in på mitt rum och räckte mej telefonen. Det var min yngsta syster Mantha, som ligger inlagd på sjukhus, för hennes feber vägrar arr gå ner. Hon ville prata lite och gjorde det i tio minuter, det blir så när hon är sjuk, ska prata jättemycket då, men det var ganska skönt att höra hennes röst. Efter det åt jag frukost och sedan umgicks jag med Caisa och hennes pojkvän nästan hela dagen. Vi kollade på film, spelade Guitar Hero och lyssnade på musik. Nu har Marcus åkt hem, och snart kommer Niklas och Ulrika för lite vin och kortspel. Jag själv ska dricka cider och kolla Melodifestival med syster.

Se mig i ögonen, jag smälter

Kyss mej, mina knän viker

Drar mina fingrar genom ditt hår

Ett leende som dödar

Så ska det vara, så ska det bli


SKOR!!!

Idag köpte jag nya skor, jag är kär! Och jag förtjänar dem, det tycker jag. Och nu måste jag fixa med mitt studiemedel, så att jag får in det på mammas konto...så jobbigt det är att vara 18.

Idag ska jag till pappa, ser inte fram emot det så mycket, för nu har han vunnit. Igen. Det gör han alltid, han vet exakt vad det är han ska göra för att få mig att ge mig. Och jag vet om det men orkar inte bråka, jag är så trött på det. vi får se hur det blir i helgen. Blir det jobbigt åker jag hem. That´s it!

Blä för soppa!

Fy fan vad jag hatar soppa just nu! Aldrig i hela mitt jävla liv att jag står och säljer soppa och varm choklad i ösregn, igen! Glöm det, jag är ju helt jäkla slut. Men det var skönt att ta ett långt bad när man kom hem.

Ikväll är det Criminal Minds, alltså dejt med Dr.Reid!!!♥

Utkast: Jävla kuk ...

"Jävla kuk" är en bra mening, vet inte hur jag skulle överleva utan den fantastiska meningen. Allt är jävla kuk, och det känns så busigt att säga det. Gutti alltså!
Men vissa är lite känsliga för ordet kuk, men hallå, det är väl bättre att säga kuk än att säga snopp eller penis? Eller klassikern, pillemannen! Hallå! Det är ju pinsamt om något. Så jag säger kuk, och om det är någon som har något emot det, så ja, det finns inte så mycket att göra åt i så fall.

I alla fall, på torsdag ska jag sälja soppa, bröd och varm choklad på Stortorget i Ysta tillsammans med Elin, Cia, Rebecka, Loanne och Emelie, till förmån för Läkare utan gränser, så om ni har vägarna förbi Ystad, kom till Stortorget och skänk en slant! Hjälp de som hjälper!

Söting på ingång eller?

MGG

MSN funkar inte!!! Jag är helt förkrossad! Måste installera det nya, men när jag väl försöker det, så säger datorn att det inte går, för jag har en massa andra kuksaker som inte är installerade! Jag blir så arg, och har precis skällt på min pappa, så nu är vi arga på varandra, jättebra ju! Great succes Cassandra!

Fick i alla fall träffa Elin idag, och hon hade ju klippt sig så fint, så fint. Väldigt annorlunda, men väldigt fint. Och jag var med Emmy och Leonor idag, och vi lyssnade på 80-tals musik, för att nästa vecka på lördag, kommer jag ha min efterlängtade fest, och det ska bli så väldans kul!

Och jag älskar ju den här killen, så jag slänger in ännu en bild på honom. Just because he´s adorable!♥


Reid

Såg precis klart Criminal Minds, och jag blir bara mer och mer kär i Dr: Spencer Reid! Jag blir helt till mig så fort jag ser honom, och idag höll han i en bebis.....Ja, vad ska man säga, han ska bli pappa till mina barn, så är det bara:)
Mattew Grey Grubler♥

Städa

Hallå så här på kvällskvisten! Det var roligt hos Cissi och Theo, men gud vad den kilen kan skrika! Och Cissi är så stencool hela tiden. Applåder till henne! Men vi hade jättekul, och det kändes lite sorgligt att behöva åka hem, men jaja, det gör inte så mycket, vi ses ju snart igen.

Imorgon kommer Emmy, så jag måste gå upp tidigt och börja städa. Ska fira mig på lördag och då får jag ju äran att städa smutshuset! Hoppas jag får fina presenter, annars har det inte varit lönt ju!

Nu ska jag spela harpan en stun och sen krypa under mitt täcke, kramar!

Sims 3

God förmiddag! har preci varit hos tandläkaren, och för en gångs skull klagade hon inte på mina tänder, så jag antar att jag har blivit bättre på att borsta mina tänder. Men jag ska ändå byta tandläkare, jag står inte ut med den babblande kärringen! Har gått hos henne i flera år, och nu har jag fått nog. Får börja hos nån i Ystad istället.

Ska åkta till Cecilia och Theo om en och en halv timme. Ska bli så kul att träffa dem. Och Theo blir bara större för varje gång jag ser honom, det är helt sjukt!

Och jag fick precis reda på att Sims 3 releasen har flyttats till 4 juni, jag är så himla ledsen. Jag vill ha spelet nu!!! Inte inte en annan dag...Det är förjävligt!!!

Ha en fortsatt trevlig dag mina vänner♥

Grand danois!

Visst är grand danois hundar underbara? Sen den gången jag hade en fyra månaders grand danoisvalp i knäet, har jag varit fast för dessa fantastiska hundar! Så den dagen jag har råd med en sådan hund, köper jag en!
Tyvärr kunde jag inte ladda upp någon bild, så jag försöker senare, puss


<3

Idag har det varit en sån där konstig dag. har varit helt väck, inte orkat göra så mycket, vill bara ligga i sängen och snussa. Men det kunde jag ju inte göra, så jag städade, och spelade sims av bara helvete! Och så har jag lyssnat på H.E.A.T:s låt 1000 miles konstant hela dagen. Någon mer än bara jag som älskade den? stod och dansade när de gick till final och spelade sin låt igen! Jättehärligt med lite rock a la 80-tal. Me like!

Något som jag också tycker om är att imorgon är den första dagen på lovet! Och jag ska hälsa på Cissi och Theo då:)

Nu ska jag spela harpan en stund, sedan gå och lägga mig, och glömt inte att Sims 3 kommer ut i butik den 19 februari!!! Pussar!♥

Planering!!!

Dagens planering:

Städa mitt rum, damma och dammsuga. Även plocka undan alla miljoner kläder som ligger slängt över min stol. Kanske städa och göra iordning toaletten, för Zandra, mitt lilla svin eller syster om man hellre vill det, tog inte toaletten förra veckan eller denna, fast det var hennes tur, så nu får jag ta smuts för två veckor och det är inte särskilt trevligt när man är fyra tjejer mellan 13-18 år gamla.

Spela Sims! Var evigheter sedan jag gjorde det. Jag har en familj som heter Klar och jag tänkte faktiskt berätta lite om den: Allt började med Sophie Klar, en mörk tjej med drömmar om att bli dansare. Hon flyttade in i ett hus i Åstundardalen och påbörjade en karriär som dansare. En kväll när hon var på en bar träffade hon Kostas som hon senare gifte sig med. De fick tvillingarna Nicole och Noa, och deras karriärer gick lysande! Men alla äktenskap är inte en dans på rosor, inte heller Sophie och Kostas. Att balansera äktenskap, barn, hem och jobb är inte lätt, så Kostas tog sig en älskarinna, Unni Motig. De lyckades klara upp sina problem, och elt plötsligt hade Nicole och Noa flyttat hemifrån och startat egna liv. Nicole satsade på sin favorit sysselsättning matlagning och träffade Zaitrarrio, en ung politiker. Tillsammans har de nu tre barn: Tvillingarna Måns och William och dotterna Felicia.

Hennes bror Noa föll pladask för Nathalie Uhr och de gifte sig ganska fort. De flyttade in hos Nathalie och fick sonen Nils. Noa jobbar inom spel, och är väldigt duktig på det. Frun Nathalie har en liten butik som säljer konstföremål.


Detta är då min lilla familj, och man kan tycka att det är väldigt löjligt, men det får mig att koppla av.


Ska även försöka att gå en runda med Charlie innan det är dags för Melodifestivalen:)


Pussar!♥


Amfetamin?

Jaha, nu är det lov, och jag kommer inte träffa min kära klass på ett tag. eller ja, kära och kära, men jag kommer sakna dem. Min vän Elin åker iväg och jag kommer att gråta mig till sömns inatt.

Förresten, har ni varit med om att någon sagt till er att de har amfetamin hemma i sin låda?.....

13

Fredagen den 13...läskig? Nej varför det? Har aldrig hänt mig något just den dagen, så varför skulle det hända nu?

Dead end love affair

Jag borde göra svenskan som ska vara inlämnad till imorgon, men jag orkar inte! Ska först duscha och äta mat innan jag skriver klart det. Oc det ska vara inlämnat imorgon, så jag kan skicka det till ann-Louise när jag känner för det, och det känns ju bara så jäkla gutti!
  Det verkar som att jag får fira alla hjärtans dag alldeles ensam, men det är ju lik bra. då kan jag passa på att städa, rensa min garderob, kolla på teve och lyssna på Dead ed love affair av Cue, lyssna på den och gråt skallen av er, för det kommer jag göra!
  Bollen ligger här brevid alias Tezzy, och är så där sockersöt som bara hon kan vara....

Ha det fint!♥

Robin Hood

Är i behov att se Robin Hood, tyvärr finns filmen inte här hemma. jag vill gråta....

" hon är säker gamla Bettan", bästa repliken i hela filmen, eller vad tycker ni?

jdfvfnvf

Det är värdelöst!

Fanfanfanfan!

Ännu en dag är till ända, ocj jag är så trött!!! På allt och ingenting, känner ingen glädje av att finnas...eller jo det gör jag, inte så, men jag är så rastlös. Vill inte tillbaka dit.....till helvetet....vill inte ha mörker igen, jag vill bara leva, dt vill jag verkligen, men det känns som om livet bara går sin gilla gång, inget händer. Jag träffar nya människor, pluggar, är med kompisar, spanar just nu på en kille, men känner ingen ork till någonting....något drastiskt måste hända, annars är jag rädd att jag börjar göra saker jag inte borde.....

fanfanfanfan!!!

Vad ska jag göra?

Sitter i skolan och gör absolut ingenting! Läser bloggar kollar bdb, inget annat.. Blir galen på mig själv! Har blivit så rastlös, vet inte riktigt varför....behöver sysselsättning, men vad?

Pussar♥

Isfolket

Hej! ska försöka lägga mig lite tidigare idag, men tror inte att det blir så eftersom jag ska läsa en bok. Den handlar om Isfolket och är jättebra. Min kompis Elin( www.didrikstrumpa.blogg.se) har hela serien och om ni har några frågor om serien ska ni nog ställa henne dem!
  I alla fall så handlar " sagan om isfolket" om Tengel den onde som man tror sålde sin själ till djävulen. När han gjorde det så gjorde han också att i varje generation i hans släkt som kom efter honom skulle gå i djävulens tjänst. Mendet var en som lyckades vända sin förbannelse till något positivt och han fick namnet Tengel den gode. Det som är typikt för en "drabbad", som de kallas, är att de har gula ögon och vissa blir så fruktansvärt fula, medan andra får en fantastisk skönhet. Tror att jag är på 16:onde boken nu, alltså bara 31 böcker kvar, för så många är det. Men dem är bra, och jag rekommenderar verkligen dem!

Ska läsa lite nu, vi skrvs imorgon! Pussar från mig♥

The Holiday

Har precis sett filmen The Holiday, och den var sjukt bra! Den ger en verkligen hopp om livet och allt annat. Imorgon är det måndag igen och denna veckan kommer bli ganska lugn, har bara en inlämning och ett prov till på fredag och det känns jätteskönt, och att jag dessutom inte har religion överhuvudtaget i veckan är jag extra glad!

Ska ut och gå en runda med en av hundarna nu, vi ses!


....

Han är söt....kan jag?

Tatuering

Nu har jag min tatuering!!! Bild kommer senare. Jag är så nöjd, och fattar inte att jag har gjort det, äntligen! Det gjorde inte så ont som jag trodde, och jag kommer helt klart att göra det fler gånger. Gårdagen var mycket bra, bättre 18-års dag får man önska sig!

Idag ska jag äta mat med Elin...kanske blir det en ben and jerrys sen?

18!!!!!!!!

18 idag!!!!

Godmorgon! Efter att ha blivit väckt av familjen med sång, frukost på sängen och lite presenter sitter jag nu i min säng och bara njuter av det faktum att jag faktiskt blir myndig idag. 10.47 föddes Cassandra för 18 år sedan. Jag var 53 centimeter lång och vägde 4.2 kilo. Det var så mitt liv började, och visst har mitt liv inte varit en dans på rosor, men det har varit helt okej. nu när jag är myndig känns det väldigt speciellt. Vet faktiskt inte riktigt varför, men det känns i hela kroppen: Ja, jag gjorde det! Mycket skumt.....

18

God kväll! Hade en mysig dag med Cissi och Cia. Vi var i Malmö och handlade lite kläder. Jag köpte ett linne, en tröja och ett par mjukis byxor, som var ganska fula, men ändå söta. De kostade bara 75 kronor, ochb de finns på Monki. Efter Malmö var det dags för sista mötet med min kurator innan hon får barn. Jag fick en kram och ett lycka till sen blev det kinamat med Ymme.

Jag fyller 18 imorgon, så jag har kanske inte möjlighet att skriva, men men vi får se hur det blir. ka även bli tatuerad imorgon, så jag är nervös!!! Tänker visa en bild lite senare, kanske på torsdag eller så.

Ha det fint!! 

Min säng...

Idag har jag syndat. Jag åt en ben and jerry, framför teven, i min säng och kollade på SATC. Men jag gjorde faktsikt läxa också, det lovar jag er. Har börjat om på min älskade box, vilket är trevligt. Och ikväll är det ju även Prison Break, och jag bara längtar.
Idag solade jag även tillsammans med Cissi. Första gången jag solade, och jag vra jättenervös, men jag solade i åtta minuter och nu hoppas jag på lite färg:) är trött på att vara blek, jag vill ha sommar nu! Så därför är det bra att man kan tjuvstarta lite. 
  Något som oroar mig är att jag har börjat skolka väldigt mycket. Okej, inte jätte, men minst en gång i veckan eller mer sällan. Har aldrig gjort det innan, och jag går dessutom i tvåan. Det är jobbigt, så det är inte särskilt konstigt att man blir less på allt ibland.

Ska fortsätta med min läxa nu, puzz 

11.56

Just när allting såg ljust ut, så såg jag precis att mina läsare har svikit mej än en gång! Vad vill ni att jag ska göra?! Snart lägger jag ner det här...Okej nu överdriver jag.....Ni är underbara ni som läser, antingen läser ni för att ni tycker att jag är fruktansvärt bra eller skitkass, så jag tycker att ni borde lämna en kommentar om vad ni vill att jag ska skriva om, för då blir det så mycket lättare! Tack på förhand!!// Cazze

RSS 2.0