Kanske

Kanske har jag sabbat det? Var det kanske bra ändå?

Det finns inget mer

Tagen för given, det finns inget mer. Verkligen inte.

Jag hatar att jag alltid är en "back-up"
Jag hatar att du snyltar
Jag hatar när du går till attack
Jag hatar att jag alltid viker mig för dig
Jag hatar att jag tycker om dig så förbannat mycket
Jag hatar att du får mig att bli fysiskt trött
jag hatar mig själv som har låtit detta ha gått så långt...

Like a G6






AO

Dagens sanning: Andreas Ottosson är min nya skrattkompis! En blick och vi asgarvar, underbart!

Så vill jag ha det

Jag vill skaffa mig en karl. En karl som säger att han älskar mig, och jag säger att jag älskar honom. Jag vill flytta ihop med karln, och jag vill att han trär en ring på mitt finger. Jag vill flytta till en större lägenhet där vi kan bilda familj. Jag vill ha barn, massor! Jag vill säga "ja" till honom inför vänner och familj. Jag vill vakna upp 40 år senare, bredvid den här mannen som jag har äktat, och bara le. Tänka på allt som har hänt oss. Vi har ju då blivit gamla, men vi skrattar fortfarande åt samma skämt som vi har gjort i väldigt många år. Han känner mig och jag känner honom. Så vill jag ha det, är det knasigt?

Scarborough Fair, Sarah Brightman, höstens stora måste lyssna låt!


nu har jag gjort det med

Jag spydde, ja, det gjorde jag, utanför Donna Gina, ångest sen i lördags, får väl skylla mig själv.

Sov hos min kära mor, det bästa på länge, jag var så lugn. När jag kom hem idag blev det amerikanska pannkakor med sirap, nu ett glas apelsinjuice och vindruvor. Snart blir det till att gå ut och förstöra mina lungor lite.

( nu har du fått ett inlägg Emmy) Emmy som dessutom är världens bästa vän. när vi kom hem till mig i lördags natt, efter min lilla incident, hoppade jag in i duschen. när jag var klar gick jag ut i köket, och där stod lilla Emmy och diskade! Så sött! Och Emmy, lyssna på can´t stop loving you med Phil Collins, jag tänker på dig när jag hör den♥

RSS 2.0