Tezzy

Sitter här och försöker komma på vad jag ska göra... Var hemma hos Nile;) igår, och hon spådde mej med tarotkort, vilket var sjukt läskigt! Alla kort som hon lade upp stämde exakt med hur jag är, vad som har hänt i det förflutna, precis allt, och det skrämde vettet ur mej! Jag hade väldigt trevligt i alla fall, och vi åt en del godis, vilket alltid är gott!

har precis blivit medlem på facebook, och jag kan ju säga det att jag inte har särskilt många vänner.....ännu! Men ja, får väl se om det händer nåt kul där.

En annan rolig sak är att mamma och Regor äntligen gått med på att låta mej få en alldeles egen katt att ta hand om! Niles katt har fått ungar och en av dessa ska jag alltså ha, och hon ska heta Tezzy! Ett väldigt enkelt namn tycker jag. hämtar henne om lite mer än en vecka!

Man uppnår aldrig lycka genom materiella ting, lyssna på dej själv istället!// Irisgoo

Jobba

Har jobbat i snart fyra veckor, och det var längesedan en månad gick så fort. Visserlogen är det e tt jäkla skitjobb, men det ger bra med pengar och jag känner att jag faktiskt gör något. Men nästa år ska jag fan inte jobba på nån jävla åker, ska se om jag kan få jobb i nån butik, kanske Jysk eller nåt. min hemliga passion är nämligen möbler! Det var det nog inte många som visste, ha!

Snart åker Ymme till Jämtland, vilket jag kan tycka är lite trist, med tanke på att vi har jobbat tillsammans hela den här tiden, och jag kommer att sakna alla dessa djupa samtal om livet, kärlek, och även lite kissochbajs snack, vilket kan tyckas vara lite löjligt pga vår ålder, men jaja, det är ju andras problem.

Snart dags att se Takida, och det är även min första konsert, och det ska bli så jäkla kul!!!

"Lär man sig att dö, lär man sig att leva"// Irisgoo

RSS 2.0